上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.3k

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-16 04:58 PM 發表 查看引用來源
妳想點嚟咪點嚟囉:smile_47: :smile_47:
開個msn傾啦

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-16 04:42 PM 發表 查看引用來源
人~~就一定有啦:smile_47: :smile_47:
咁 飢 渴 既...個 樣??:smile_19:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-16 05:00 PM 發表 查看引用來源

咁 飢 渴 既...個 樣??:smile_19:
見到妳有啲餓

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-16 05:02 PM 發表 查看引用來源
見到妳有啲餓
又 想 點 啊???:smile_19: :smile_04:

引用:
原帖由 龍本一 於 2008-11-16 04:59 PM 發表 查看引用來源
開個msn傾啦
你 自 問 自 答 咁 識 得  玩 既??

魔鬼碌:smile_38:

引用:
原帖由 天使一號 於 2008-11-16 05:07 PM 發表 查看引用來源
魔鬼碌:smile_38:
哈哈.....會長 身材........ ......

身材似天使.......KAKA.....

*聚緣會* 誠聘以下臨時工作人員:
1.聯絡接待員(1-2名):  負責地鐵接送
2.採購員(1--2名):  負責食品進場
3.財務  (1--2名):   負責收銀,出納,統計
4.場務  (1--2名):   負責會場佈置
5.駐唱  (1---15名):   負責讓豬位3月不知肉味
6.清潔  (1--15名):   負責掃晒全場剩餘物
..........................................(待加中)
酬勞:會長私人送出... 肩部按摩...1 分鐘   

望各會員各自評估....認領1--2 項.......自覺 d 啊~~~否則由會長夾硬黎......:smile_04:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-16 05:28 PM 發表 查看引用來源
*聚緣會* 誠聘以下臨時工作人員:
1.聯絡接待員(1-2名):  負責地鐵接送
2.採購員(1--2名):  負責食品進場
3.財務  (1--2名):   負責收銀,出納,統計
4.場務  (1--2名):   負責會場佈置
5.駐唱  (1---15名):   負責 ...
等我嚟做...............

引用:
原帖由 bigfacem 於 2008-11-16 05:52 PM 發表 查看引用來源
等我嚟做...............
等...........下 次 嘍.........哈哈  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆