上一頁下一頁
發新話題

我同sp既故事^^

收藏  |  訂閱
700  77.9k

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 11:37 AM 發表 查看引用來源
以前1晚7, 現在7晚1..:smile_30:
要睇情況喎...睇下妳索唔索
我想3次都ok :smile_40:

好野有機會lu:smile_30:
出面d 雞身材好索,咁你咪會好勁囉.

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-6 01:01 PM 發表 查看引用來源

出面d 雞身材好索,咁你咪會好勁囉.
我唔叫雞喎怕dirty, 另外有時唔係講身材,
係睇有冇feel, 我反而覺feel 重要d

第一次係咪好激

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 01:18 PM 發表 查看引用來源

我唔叫雞喎怕dirty, 另外有時唔係講身材,
係睇有冇feel, 我反而覺feel 重要d
有身材緊係去盡喇:smile_30:

樓主想問下妳幾多歲? smile828 我都想知?
可以pm話我知(純粹想知, 可以不回答)
因為我覺得妳地都好細個咁...

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 03:00 PM 發表 查看引用來源
我都唔細囉,結左婚十多年,有4張啦,你呢?

可能我見識少,問d野幼稚d,你覺得我細個吧.

引用:
原帖由 smile828 於 2009-1-6 03:37 PM 發表 查看引用來源

我都唔細囉,結左婚十多年,有4張啦,你呢?

可能我見識少,問d野幼稚d,你覺得我細個吧.
我3x有多....smile828 真係睇唔出....我估妳20出頭,
可能真係問野果到被妳騙了:smile_30:

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 04:08 PM 發表 查看引用來源

我3x有多....smile828 真係睇唔出....我估妳20出頭,
可能真係問野果到被妳騙了:smile_30:
我係最近無意中同ex-fd 做左一次,有d 罪惡感,
入來呢區一睇,真係大開眼界,e +  d人價值觀真係唔同左.

睇完晒大家D CONVERSATION.....真係變左啦...人變左..個心都變左...定係個人變左個心無變呢?

引用:
原帖由 zoro_lo 於 2009-1-6 03:00 PM 發表 查看引用來源
我有40喇:smile_44: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆