上一頁下一頁
發新話題

徵26-30歲朋友仔[PART 10]

收藏  |  訂閱
751  6.8k

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 04:28 PM 發表 查看引用來源

哎唷你突然間入黎都冇野招呼你tim
我地依d亞四,唔慣比人招呼:smile_42:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-7 04:39 PM 發表 查看引用來源

牛豬羊都要訓呀,係咪......

魚駛唔駛訓架:smile_41:
我見親d魚都係張開對眼既

引用:
原帖由 cow.x 於 2008-10-7 04:37 PM 發表 查看引用來源

用FedEx穩陣d,佢地使命必達:smile_38:
.....係 wor仲有一間唔記得 tim,咁一hrs送唔送到呀.....

引用:
原帖由 sandycst 於 7-10-2008 16:38 發表 查看引用來源
我琴晚同你一齊A~~~你唔記得啦!:smile_22: :smile_22:
尋晚我得自己一個孤單一人在家咋WO:smile_45: :smile_13:
你去錯左邊個度呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

.....係 wor仲有一間唔記得 tim,咁一hrs送唔送到呀.....
如果你有要求既佢地應該ok

引用:
原帖由 癲敵 於 7-10-2008 16:39 發表 查看引用來源
我地依d亞四,唔慣比人招呼:smile_42:
原來你係黎上班架
咁你仲唔快D去STAFF ROOM換制服

引用:
原帖由 cow.x 於 2008-10-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

魚駛唔駛訓架:smile_41:
我見親d魚都係張開對眼既
.....問得好,我都有養魚呀,d 魚見人唔係度佢會自然沉落低 sleep,佢唔郁好乖架.....

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 04:42 PM 發表 查看引用來源

原來你係黎上班架
有制服誘惑呀:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 04:41 PM 發表 查看引用來源

尋晚我得自己一個孤單一人在家咋WO:smile_45: :smile_13:
你去錯左邊個度呀
唔係呱~~我又飲醉左:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-7 04:42 PM 發表 查看引用來源

原來你係黎上班架
你都未換,不如一齊啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆