上一頁下一頁
發新話題

==好男好女俱樂部== 誠徵會員(10月10日) 唱K團 - 6

收藏  |  訂閱
737  7.7k

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:20 發表 查看引用來源

但黎梗可能好多公司炒人....零售業最快
我公司仲話12月去旅行,不過冇我份:smile_13:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-10-10 11:20 AM 發表 查看引用來源

釘橋.....不過我唔係今日喎.....
前日先知.....原來今日係我農曆生日.....:smile_30:
Happy Birthday~~~:smile_40:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:23 發表 查看引用來源

我公司仲話12月去旅行,不過冇我份
咁果段期間有冇得放假呀:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:22 AM 發表 查看引用來源

我都覺......冇法喇.......97之後...單程証批多左..... 都要接受現實
比佢地班人拉低晒我地:smile_39:
最好而家D港人留港消費:smile_34:
港人要自救:smile_34:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-10-10 11:25 發表 查看引用來源

咁果段期間有冇得放假呀:smile_14: :smile_14:
可能有,我打算如放假出黎搵你地食LUNCH

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:27 發表 查看引用來源

我不嬲都留港消費:smile_34:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:29 AM 發表 查看引用來源

我不嬲都留港消費:smile_34:
ME 2 :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:27 發表 查看引用來源

冇法喇....:smile_39: :smile_39: :smile_39: 正苦又廢......我地尼D靠自己嘅真正香港人都唔好寄望正苦會有咩好消息幫我地

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-10-10 11:28 發表 查看引用來源

可能有,我打算如放假出黎搵你地食LUNCH
好呀.....

係呢....你返邊架???我FORGET左

引用:
原帖由 孤獨的推銷員 於 2008-10-10 11:30 發表 查看引用來源

ME 2 :smile_34: :smile_34:
ME 3:smile_34: :smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆