上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.8k

引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-13 02:52 PM 發表 查看引用來源
我做完la~~~~黃醫生手勢一流~~~

多謝各位師兄,個個都話打針最痛~~所以打果陣,我有曬心理準備~~~原來都唔係咁痛 一兩分鐘左右~就已經無曬知覺~~~淨係聽到d交剪聲,剪皮聲

講開用帽傘住對眼果個師兄~~~姑娘都 ...
AYIA... 真羞家LA...  阿姑娘應該講緊我啦.. HAHAHHA . 佢地一定認得我啦, 我超級緊張大師, 就算我冇點叫出聲, 我D動作都出賣左我緊張既心情(e.g. 用帽遮住眼, 夾腳等等).. 就算覆診時都一樣... hahhaha

不過阿姑娘都好nice, 起初覺得佢cool cool 地.. 但見得多就好nice 架la!!

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-13 12:34 PM 發表 查看引用來源
我包緊紗布個時已經頂唔順,應該係7,8日之後到,gf幫我打飛機lor,扯個時唔痛,直至出埋...軟番個時超痛...

到覆診個時,男護一見我jj就叫我唔好扯咁多....haha...因為傷口仲未埋口.....搞到要等多一星期先拆到紗 ...
wah... 包住都打機機... 勁呀... 好難清潔wor...

引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-13 05:13 PM 發表 查看引用來源

AYIA... 真羞家LA...  阿姑娘應該講緊我啦.. HAHAHHA . 佢地一定認得我啦, 我超級緊張大師, 就算我冇點叫出聲, 我D動作都出賣左我緊張既心情(e.g. 用帽遮住眼, 夾腳等等).. 就算覆診時都一樣... ha ...
係呀~哈哈~~~反而係姑娘叫我夾腳~o~我覺得最累既就係夾腳=.=

你好各位
我個情況是正常情況下包皮會包住哂
但要反都反到,不過會feel到反到一個位會好緊
當然,接觸到就好痛啦

但扯起果陣
慢慢反是反唔到,太痛
反而如果打jj時,快快趣咁反,又會反到,但都會feel到緊
有無人係咁?

同埋我想問已經割了既人士
你地既龜頭是不是依然會好敏感?
定係都已經麻目左(我意思是正常情況下)
我今日沖涼時反,比d水接觸到少少都好痛
如果割左一直都係咁都幾難受~~

引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-2-14 12:09 AM 發表 查看引用來源
你好各位
當然,接觸到就好痛啦

但扯起果陣
慢慢反是反唔到,太痛
有無人 ...
都係果句...試左一段時日就會無咁緊

係呀,d野流番入去紗布入面...up左幾日好臭...其實真係唔recommend,會影響傷口復原架
引用:
原帖由 air_klm 於 2009-2-13 05:15 PM 發表 查看引用來源

wah... 包住都打機機... 勁呀... 好難清潔wor...

勁野播,做完手術都行到街....你j頭唔敏感??
引用:
原帖由 keung316 於 2009-2-13 02:52 PM 發表 查看引用來源
我做完la~~~~黃醫生手勢一流~~~

多謝各位師兄,個個都話打針最痛~~所以打果陣,我有曬心理準備~~~原來都唔係咁痛 一兩分鐘左右~就已經無曬知覺~~~淨係聽到d交剪聲,剪皮聲

講開用帽傘住對眼果個師兄~~~姑娘都 ...

你唔洗割都ok架啦,只係包皮口有少少緊,玩多d洗多d就慣架啦,到時就冇咁敏感架啦...

唔好拖啦,到時同女女happy個時,你入唔到隨道,就柒到冇朋友架啦...

gd luck
引用:
原帖由 carbonehk 於 2009-2-14 12:09 AM 發表 查看引用來源
你好各位
當然,接觸到就好痛啦

但扯起果陣
慢慢反是反唔到,太痛
有無人 ...

引用:
原帖由 pigdigreat 於 2009-2-14 10:40 AM 發表 查看引用來源
勁野播,做完手術都行到街....你j頭唔敏感??
我以前反到架~~係緊緊地~~所以唔太敏感~~~不過有次反皮損左~~d皮愈生愈窄~~~~~搞到要去做........

所以有時見到d師兄話反多d就無事~其實係害緊人-.-因為會損~損左會發炎~發炎會痴埋~~~咁就會搞到好似我咁架la=..=嚴重者會龜頭壞死...因為無血到龜頭~~

引用:
你好各位
當然,接觸到就好痛啦

但扯起果陣
慢慢反是反唔到,太痛
有無人 ...
我諗你未過發育期@@~~~應該問題唔大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆