上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.3k

引用:
原帖由 blackberry 於 2008-9-22 05:24 AM 發表 查看引用來源

請問乜野「一線gap」呢?

^^
「gap」即係罅隙。個個女仔最神秘嘅地方,都有條長長嘅罅隙架喇,不過,「罅」嘅形狀,就各有不同,但大多數係兩塊小唇反開哂,有d仲垂哂落嚟,好似兩隻狗仔耳咁添,有人研究過呢d係畀男仔扑得多嘅象徵。如果個女仔能夠保持大小唇合得密密實實
,條罅從外面睇好似一條又直又長嘅線咁,就公認係極品嘞。因為呢種gap比較罕見,佢地有個美麗嘅名稱,就係叫做「一線gap」囉。

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-9-22 05:34 AM 發表 查看引用來源
我睇個佢地嘅網頁.
我發覺大陸既都幾好睇 :smile_44:
http://zy.muwen.com/pic/85/

引用:
原帖由 ughked 於 2008-9-22 06:35 AM 發表 查看引用來源
「gap」即係罅隙。個個女仔最神秘嘅地方,都有條長長嘅罅隙架喇,不過,「罅」嘅形狀,就各有不同,但大多數係兩塊小唇反開哂,有d仲垂哂落嚟,好似兩隻狗仔耳咁添,有人研究過呢d係畀男仔扑得多嘅象徵。如果個女 ...
嘩, 原來係咁 :smile_14:

引用:
原帖由 blackberry 於 2008-9-22 05:24 AM 發表 查看引用來源

^^
你打漏一个字,一線pink gap先啱。係名噐。

引用:

^^
一線pink gap 會啜實你个小兄弟。

引用:
原帖由 ughked 於 2008-9-22 06:35 發表 查看引用來源

「gap」即係罅隙。個個女仔最神秘鮋地方,都有條長長鮋罅隙架喇,不過,「罅」鮋形狀,就各有不同,但大多數係兩塊小唇反開哂,有d仲垂哂落鈬,好似兩隻狗仔耳咁添,有人研究過呢d係畀男仔扑得多鮋象徵。如果個女 ...
多謝指教...

不過我意思係問...
點解你地又會知 Angela 係呢?

^^

引用:
原帖由 blackberry 於 2008-9-22 07:50 PM 發表 查看引用來源

多謝指教...

不過我意思係問...
點解你地又會知 Angela 係呢?

^^
係囉= =佢地點知嫁呢

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-19 01:22 PM 發表 查看引用來源
最近好少online
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7161360&page=12

ddickyyy

睇黎樓主真係好鐘意天體喎.....
影咁多相既...
你有無其他fd都係好鐘意天體架/?

----------------------- ...
angela 你都有參加hk天體?

angela都唔敢啦..
hk個d仔多到..

引用:
原帖由 S_BALL 於 2008-9-23 12:51 AM 發表 查看引用來源
angela都唔敢啦..
hk個d仔多到..
唔敢咩ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆