上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

引用:
原帖由 shingmichael 於 2008-8-4 05:59 PM 發表

可一不可再呀 Ohmygod兄
我吾係Ohmygod

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-4 11:01 AM 發表

小弟成功過,但今次便失敗了:smile_13:
hi bro, how many boats did u have ?

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-5 12:18 AM 發表
hi bro, how many boats did u have ?
早排三隻,現在放棄一隻吾理一隻又加番隻,而家船隊係兩隻:smile_44:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-5 12:28 AM 發表

早排三隻,現在放棄一隻吾理一隻又加番隻,而家船隊係兩隻:smile_44:
you must be a rich man

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-5 01:16 AM 發表
  you must be a rich man
成功的船長是不需用太多錢的,
不過代價有時會更大:smile_39:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-5 01:19 AM 發表

成功的船長是不需用太多錢的,
不過代價有時會更大:smile_39:
would u mind telling me how old u are ?

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-5 01:22 AM 發表

would u mind telling me how old u are ?
3x羅:smile_13:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-8-5 01:23 AM 發表

3x羅:smile_13:
me too.. i like a mm, who is fed by a guy at 47... but we are still keep in "touch"...

引用:
原帖由 ppling 於 2008-8-5 01:40 AM 發表

me too.. i like a mm, who is fed by a guy at 47... but we are still keep in "touch"...
我都試過類似經驗,我曾經同時跟三個人分一個囡囡,
這完全睇你抵吾抵受到果種煎熬同痛苦。
如果你不介意也不需要擁有,可以繼續保持關係;
如果你需要全部擁有囡囡,事情就可能不再受你控制,要考慮的事也越來越多了,
加上你是否那人之外的唯一一人亦是重要課題:smile_45:

引用:
原帖由 yamato1982 於 2008-8-4 12:41 AM 發表

咁師兄真係要諗清楚....你咁快就無左新鮮感, 咁如果第時真係溝左佢, 咁咪仲快咩感都無晒
不過師兄之前又真係做衰左......你開頭比個假電話佢, 一來比人覺得你玩9佢, 而且係人都會有番戒心, 怕你又係玩玩下
所以咁先死...而家都唔知點算!!!我仲要衰到個日問佢叫咩名,點知佢話一早話左俾我知,點知我連佢個名都唔記得,你話死唔死,但我同佢講既野佢差唔多全部都記得,好彩我冇吹水,如果唔係俾佢知道就仲大鑊!!係人都會覺得你冇心啦...所以而家個心都預左冇行,諗住都係盡o下人事就算,都係閪多過like,你話o岩唔o岩...但上次見佢既時侯,佢問左我好多次下次幾時o黎,但我都係話唔知,得閒就上o黎...其實係咪唔應該咁答呢?咁我唔想講左到時又放佢飛機...我覺得咁會仲衰...而家諗住隔耐少少,等自己諗清楚先再上去,可能下個月啦...希望可以忍到啦......
其實佢俾我既感覺,唔係話用錢就可以買到,呢樣先正ma,夠晒挑戰性,比起個d可以用錢買既好好多......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆