上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-7 08:45 PM 發表

我條女打比qq女同佢講數
你話我仲有無可能再聯絡佢呀...........:smile_39: :smile_39: :smile_39:
唔係咁能大單呀....!!??
你d個電話咪又再一次無晒d靚女號碼...!!??
拿....最多我抵諗d,下次你抄完牌,過一份比我,
你無左,我都仲可以幫下你吖....:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 08:50 PM 發表

你無左,我都仲可以幫下你吖....:smile_40: :smile_40:
0甘有計..0甘都比你諗到
無話氹唔氹到.你有口技一定得格:smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-7 09:34 PM 發表

0甘有計..0甘都比你諗到
無話氹唔氹到.你有口技一定得格:smile_30:
又唔好咁講.....
你呢d sale斯文靚你就緊係大巴女溝你啦....
我地呢d 無樣無身材嘅,更係靠巴死人口啦....
哈哈哈....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 08:50 PM 發表

你溝女仲多過我~仲邊洗我比你呀!!:smile_13:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:16 PM 發表

又唔好咁講.....
斯文又靚仔.....:smile_39:
我諗我都有少少口技0既:smile_30:

引用:
原帖由 evil833 於 2008-1-7 10:16 PM 發表

又唔好咁講.....
我呢d又無樣又無錢財又無手材又無口材既人
緊係溝唔到女啦........

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-7 10:25 PM 發表

斯文又靚仔.....:smile_39:
我諗我都有少少口技0既:smile_30:
口技??唔怪得咁多女鐘意你~~

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-7 10:25 PM 發表

我呢d又無樣又無錢財又無手材又無口材既人
緊係溝唔到女啦........
你家0個隻老虎呢???
仲有qq女.要講仲有排數

引用:
原帖由 bee141 於 2008-1-7 10:27 PM 發表

你家0個隻老虎呢???
仲有qq女.要講仲有排數
我家隻老虎同qq女係鐘意我又窮又老又醜
但呢d女百萬中無一
已經再無機會比我識到女................
下星期六你出唔出黎
我應該會到:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-1-7 10:24 PM 發表

你溝女仲多過我~仲邊洗我比你呀!!:smile_13:
女,同錢,一樣!
邊有人會嫌多架....
哈哈哈....~~~:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆