上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 01:48 AM 發表

終於明你地想講咩,呢D係因為太多貨係度,自己食唔晒,所以特登提高D倍率比你地買,等佢地容易散貨,冇乜特別,只係倍率多左出來,贏就會派多D錢,生意手法一種,當然有咁既情況出現係咪代表會影響到贏定輸 ...
終於解開咗我個心結喇.......:013:

ty sir

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 01:48 AM 發表

終於明你地想講咩,呢D係因為太多貨係度,自己食唔晒,所以特登提高D倍率比你地買,等佢地容易散貨,冇乜特別,只係倍率多左出來,贏就會派多D錢,生意手法一種,當然有咁既情況出現係咪代表會影響到贏定輸 ...
thx曬西兄,甘即係d外圍求貨既手法啦!
係呀西兄,上一次吳記得問你攞msn添,請問係.....

引用:
原帖由 suki0906 於 2006-9-22 01:54 AM 發表

thx曬西兄,甘即係d外圍求貨既手法啦!
係呀西兄,上一次吳記得問你攞msn添,請問係.....
係呀,msn唔會成日開,因為係公司,只會返左屋企先開!:005:
[email protected]

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 12:11 AM 發表

正常黎講係洵飢A同佢地公司冇生意上既來往,所以好難睇到真正大户落既飛,至於巴打問個問題,盤口變化,只可以反應出有大量支持不斷落注而影響到個倍率,你提到有咩價值既信息,小弟真係唔知點講好,簡單咁 ...
真系多写晒西野兄咁耐心教我买波....期待你周末嘅分析...继续学野

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 01:56 AM 發表

係呀,msn唔會成日開,因為係公司,只會返左屋企先開!:005:
[email protected]
我叫jason呀,西野~我都想add你個MSN得唔得吖?

係wor~~~西野兄,多謝你之前比啲意見我阿
但其實我唔係諗住用100%去投注ar
每次用win番黎d money加本金   75%玩,25%做back up
不過我知廿幾場唔easy,
仲有之前有位巴打話玩單雙
其賁我有我都有think過,
1.9 ,1.8嘅賠率...每埸都會開
有d波,好勁果team,賠率又低,又可能大抄,甚至和
所以我就覺得長追一team 雙數
用幾何方程式買,set定win幾多就再重頭黎過....風險大唔大.....
相信要有大嘅本金先得,
我尋日都聽西野兄你,忍住手ar,其實你已經係我嘅idol la~~~hahaha
我已經add左你msn啦...你未加我ar...
希望西兄俾多d高見小弟啦
繼續支持你做我哋軍帥~~~~~~加油加油!!!!

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 02:47 AM 發表
巴打們,場波仲有10幾分鐘開波而家仲未睇到大户落飛,應該今晚佢地唔會出黎搵食住,如果忍到手就唔好賭喇呢場波,忍唔到就小注玩下啦,小弟都要做野,下次再上來同巴打傾過,大家好運,再見!:005:
唔做野, 即係唔會玩野, 咁利記都贏, 我都買左小小利記
但係曼成過唔到, 估唔到係輸佢, 佢讓半/一, 以為佢好有信心.....
點知和都守唔到.....

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 01:06 PM 發表

回飛回得勁係因為有支持睇好紐卡素,覺得唔贏都會和咁,所以仲有水位搏得過落飛其實好平常!至於巴打忍到手小弟都恭喜你,因為紐卡素呢隊波千奇要小賭為妙,呢D搵食波賭小一場輸小一場,所以巴打唔駛多謝小 ...
因為小弟係開波前都未睇到落飛,只係覺得唔投注比較好,

我想問, 係邊度可以睇到開波前的大戶 / 散戶落飛 ? 睇澳彩得嗎 ? 還是你們特別消息才知 ?
如果是後者, 那麼不用理會了

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 12:34 AM 發表

不一定,只要有小弟跟開的都會介紹下心水推介,小弟沒跟開意甲的,意乙小弟早2天都推介了3場給巴打們參考!:005:
我而家一次過睇晒 d post 先知原來你有出二日意乙, 我還以為你沒出, 還出post提你呢 ....
因為係新人, 以為你會有心水就出個新 toic, 所以只留意 topic, 沒入來看傾計 post, 真的 miss 了耶......

看來要留意這個 topic 了, 謝謝 ~~~

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-22 01:37 AM 發表

出錯機會應該好小,小弟真係小見咁既情況,可能佢地好多貨係度將個倍率提高D吸引你地買讓球盤而唔買標準盤吧!:005:
你係澳門, 應該成日見到喎
馬交成日都係咁架, 亞盤 d 水係咁郁, 但主客和唔會跟
而馬會半球盤同主客和既讓個邊係一定咁郁既

可能係馬會有混合過關, 所以冇所謂, 但馬交唔知有冇混合, 所以有影響呢 ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆