上一頁下一頁
發新話題

小小色少少誘惑#93#198#493#541#602#627#661朋友天台快速愛

收藏  |  訂閱
762  123.1k

引用:
原帖由 CCandy 於 2019-8-8 10:40 AM 發表 查看引用來源

我點先可以追番哂:smile_13::smile_13::smile_40:
嗯。。。。要搵我啲舊帖囉。。。
有啲師兄有傳送門嫁。不過我無。。。

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-8-8 10:34 AM 發表 查看引用來源

如果加埋你bb 同terry 一齊比較呢?
邊有得甘多比較嫁

今日收工個陣,我係度等巴士。。
甘等緊巴士都係望下電話望下路面甘者。。
然後有部巴士(並吾係我要上個部)停左係我面前上落客緊。。
跟住我係度眼望望,望到上層係正我上面。有個男仔又望出窗望住我。
我地有個眼神接觸。。。
我知道佢望緊我。。我迴避左一下眼神之後再望,
都係發現佢係望緊我,望住我吾貶眼甘。。

甘我望下自己係咪走光啦。
我今日著住件黑色小背心,有件牛仔褸係出面。。
不過今日比較熱,放工個陣我除左,
只係得件小背心。

我㩒一㩒住心口以為係走光啦。
但又吾多似係,再望上去佢都係繼續望緊我,
眼神完全無退縮到。。反而係我一對到眼神就迴避
望下望下架巴士開車啦~
我就最尾一下先拉一拉心口背心仔扇扇涼甘。。
我估佢係上層居高臨下一定望到啲野既者。。就走光比啲野佢睇先
哈哈。。我真係好鬼衰。。。

頭先同老公講起。。
佢開玩笑甘話嬲左我。。
但好快又自己痴埋來我身邊訓係我大脾玩電話

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-8 11:02 PM 發表 查看引用來源

邊有得甘多比較嫁
我記得你好似有講過size方面bb優勝過老公

你老公好可愛呀,好似我男友
男友同居後將佢鍾意露體本性顯露。一返屋企就會除哂衫褲,連底褲都唔著。落街又係從來唔著衫

引用:
原帖由 ssilly959 於 2019-8-12 12:03 PM 發表 查看引用來源
你老公好可愛呀,好似我男友
男友同居後將佢鍾意露體本性顯露。一返屋企就會除哂衫褲,連底褲都唔著。落街又係從來唔著衫
落街都吾著衫???
打錯字乍???

係囉。。而家係屋企好開放無束縛。。
我只著底底,佢什至咩都吾著。。。
放工返到屋企就解放曬。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-8-13 07:35 AM 發表 查看引用來源

落街都吾著衫???
打錯字乍???

係囉。。而家係屋企好開放無束縛。。
我只著底底,佢什至咩都吾著。。。
放工返到屋企就解放曬。。
冇打錯字呀,佢成日赤膊落街

等左成個星期
希望星期五六日有更新啦

出走台灣。下星期再見。。。

等睇台灣3P報告

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆