上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.3k

明知女友唔舒服都仲想攪
衰左少少woo
By the way
感覺上你仔仔好似想開發你3p

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-18 12:23 AM 發表 查看引用來源

係囉。。男人真係甘鐘意吉後面???
純粹想試??試完第一次知道感覺之後就吾想再試?
我沒試過入後面,因為個頭比較粗,入唔到。

引用:
原帖由 cuicui 於 2019-1-18 01:18 PM 發表 查看引用來源

我沒試過入後面,因為個頭比較粗,入唔到。
路過答嗲,想入後面一定要用肛交用既潤滑先好,唔係痛死。

對波波有冇扁左?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-18 07:51 AM 發表 查看引用來源
男友一早morningcall我。。
嗌我今晚上去佢度食飯,佢媽話燉左燕窩嗌我飲。。
然後話佢媽好似有說話想同我講甘咼,又懶神秘甘。。

之後問我會吾會係佢度過埋夜。。
我同佢講我仲食緊藥都仲係吾舒服吾搞得嫁咼。。
佢答我知道,最多咪用手口囉~或者吾搞囉
我聽完真係有啲吾想留係度過夜。。。 ...
送家傳之寶俾你🤣

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-18 00:23 發表 查看引用來源

係囉。。男人真係甘鐘意吉後面???
純粹想試??試完第一次知道感覺之後就吾想再試?
我都想試,沖涼果陣有時用花灑沖pp, 按下菊花,擺少少手指入去都會舒服……

唔桔前面又桔PAT PAT

🙈🙈🙈
我真係無咩興趣拮patpat
岩岩尋日睇到一則新聞。。
16歲女被帶去群p。。全部搞後面。。
導致佢直腸破損,而家要終身帶屎袋😟😟😟

我即刻比男友睇。
同佢講無下次,吾準再搞屁屁。。

至於尋晚。。
佢媽同我傾。。。問我地會吾會考慮結婚。
長遠係吾係真係想一齊一世。。。
都識左甘多年,雖然拍拖係近呢一年者。。

佢話甘岩佢知道佢地住個度對上幾層有個單位放租。。
佢問我地意見,想吾想同居試下一齊生活。。
而且就甘住係樓上。食飯咪落來幾層食飯咪得囉~又可以慳返吾使煮。

我話考慮一下先,男友就話無所謂😡
無計,獨生子,吾想比佢搬甘遠離開太遠我都明既。。
但係,好似有好多野要諗咼。。

真係突然間大腦爆炸。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-19 02:49 PM 發表 查看引用來源
至於尋晚。。
佢媽同我傾。。。問我地會吾會考慮結婚。
長遠係吾係真係想一齊一世。。。
都識左甘多年,雖然拍拖係近呢一年者。。

佢話甘岩佢知道佢地住個度對上幾層有個單位放租。。
佢問我地意見,想吾想同居試下一齊生活。。
而且就甘住係樓上。食飯咪落來幾層食飯咪得囉~又可以慳返吾使煮。

我話考慮一下先,男友就話無所謂😡
無計,獨生子,吾想比佢搬甘遠離開太遠我都明既。。
但係,好 ...
婆媳關係難過搵炮友

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆