上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.9k

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2018-2-22 09:29 AM 發表 查看引用來源

唔使做運動就可以出汗… 哈哈。
蒸完面紅耳熱,

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-22 10:29 AM 發表 查看引用來源

是的, 我常陪著去看內衣, 她欣賞是我也欣賞, 那個好看我便叫她看.:smile_o13:
係架,因為會眼花撩亂

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-22 09:13 AM 發表 查看引用來源

所以要量力而為
做瑜伽不是比賽,只係想舒緩壓力和拉筋,最近仲愛上蒸桑拿,唔怪得男事成日話去啦
正呀,我都勁鐘意
Btw,琴晚試左Lululun金色彈力亮白mask,幾保濕唔lup,有小小brightening效果,報告完畢。

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-22 10:20 AM 發表 查看引用來源

東京, 羽田, 成田機場的免稅店, 很多sales 都是說普通話的.
真的太多中國人. 現很藥庄都限購! :smile_o06:
英文加BNO,好過叮噹百寶袋

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-22 10:23 AM 發表 查看引用來源

在日本, 一天搽潤唇羔, 搽5/6次. 好在我住的酒店都有空氣加濕和清新機, 一回酒店馬上把它開著.
唔搽真係吳克檢呀,乾到爆你就好有加濕器,我得air con,好彩有帶定mask,叫做好d

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-22 11:02 AM 發表 查看引用來源
正呀,我都勁鐘意
Btw,琴晚試左Lululun金色彈力亮白mask,幾保濕唔lup,有小小brightening效果,報告完畢。
但lululun我嫌唔夠貼面

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-22 11:11 AM 發表 查看引用來源

但lululun我嫌唔夠貼面
咁不如你試下韓國Dr OTTO,好貼唔會跌,夠保濕,fu完好滑,白淨減紋,多左d精華我全身揸哂都仲有多可以搽多兩次面

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-22 11:21 AM 發表 查看引用來源
咁不如你試下韓國Dr OTTO,好貼唔會跌,夠保濕,fu完好滑,白淨減紋,多左d精華我全身揸哂都仲有多可以搽多兩次面
我試下先,thx  寶寶

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-22 11:26 AM 發表 查看引用來源

我試下先,thx  寶寶
真心正,百幾一盒10塊,worth to try

今日又凍返d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆