上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.1k

引用:
原帖由 牛一牛 於 2018-6-21 06:57 PM 發表 查看引用來源

好想睇下你啲片
我會叫老公喺片中截圖出來....

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-25 04:43 PM 發表 查看引用來源

我會叫老公喺片中截圖出來....
等你呀…

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-6-22 07:31 PM 發表 查看引用來源

私聊後,人家想溝你呀。。靚太,明未?靚太今日很忙,傍晚才出現。。hehe..我又要溝通靚太的長乳溝渠呀。。喂喂。。
唔係想溝就可以聊hehe
我一直都有同你好好溝通呀.....

引用:
原帖由 高達長長神 於 2018-6-24 02:02 AM 發表 查看引用來源
人妻真係靚到爆燈
我只係一個普通鐘意比老公淫慾嘅人妻

引用:
原帖由 kam12512 於 2018-6-24 10:52 AM 發表 查看引用來源
師姐繼續努力寫多啲
我J多啲
但咁搞法打幾次飛機都唔掂
我諗我要努力寫多啲,比人破打J紀錄

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-25 04:46 PM 發表 查看引用來源

唔係想溝就可以聊hehe
我一直都有同你好好溝通呀.....
靓太想要人溝,取回小小初戀的感覺,靓太很大方常常上來吹吹。。。水。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-25 04:48 PM 發表 查看引用來源

我只係一個普通鐘意比老公淫慾嘅人妻
靓太的淫穴豆豆比老兄點通後,現在是典型淫妻的風範。。。很愛啪啪。。靓太的咀咀好靓,,老兄比你含jj 是人生的快慰。。

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-4-27 06:18 PM 發表 查看引用來源
係唔肥咗?:smile_13::smile_13:

https://drive.google.com/file/d/ ... x9/view?usp=sharing
Hi Ching, 睇唔呀,may I?

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-6-4 10:39 AM 發表 查看引用來源
係唔係咁?上次出咗錄音,今次出埋video.....中嘅圖.....會唔會對幻想空間有幫助?:smile_13:

https://drive.google.com/file/d/ ... Cs/view?usp=sharing ...
正呀,好有幻想的空間,再插入D吧

人妻你好,昨晚一次過睇哂,像親歷其境一樣,口中說不身體好誠實爬了上去騎,哈哈,好想今日收工搞個女同事。想問功課:聲帶中說唔好是什麼情境?好似有汽車聲?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆