上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  91.0k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-6 01:01 PM 發表 查看引用來源

無啦,當時完左事hea 緊之嘛
食緊事後煙,hha:smile_40:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-6 05:55 PM 發表 查看引用來源

如果一直都係錯落去呢? :smile_o03:
遇到我仲點會係錯?

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-7 09:30 AM 發表 查看引用來源
食緊事後煙,hha:smile_40:
無啦,佢都唔食煙既

引用:
原帖由 azpui 於 2017-1-7 09:34 AM 發表 查看引用來源

遇到我仲點會係錯?
會唔會有可能係最錯呢?

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-7 09:41 AM 發表 查看引用來源

會唔會有可能係最錯呢?
咁未錯落去囉,哈哈

引用:
原帖由 azpui 於 2017-1-7 09:43 AM 發表 查看引用來源

咁未錯落去囉,哈哈
Oh yeah~ 唔好俾佢停~~ :smile_o13:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-7 09:41 AM 發表 查看引用來源

無啦,佢都唔食煙既
鍾情大隻仔咁喎:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-1-7 09:52 AM 發表 查看引用來源
鍾情大隻仔咁喎:smile_40:
又未至於既..... 我比較傾向合眼緣同岩feel 行先

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-7 09:55 AM 發表 查看引用來源

又未至於既..... 我比較傾向合眼緣同岩feel 行先
啱,岩feel先可以進一步:smile_40:

*** 我的秘密情人 最終篇之一***

終於寫到我想寫既最後一位,我keep 左幾年秘密情人 -- Mr F

點解可以keep 到好幾年其實我都唔知,但最重要既係佢一如以往地sweet, 佢無論去到邊做緊咩都會msg 我,佢想起我先會msg 我,哪怕只是一個emoji, keep 住呢幾年都係咁,看似簡單,但我諗唔係個個男人都可以做到既一件事。

同佢喺某個網站認識,佢同我同一個星座,性格相似,好傾得埋,大概傾左近兩個星期左右,決定見面,當時同佢工作既地方好近,所以我地相約喺cafe 傾下計,見多幾次面我地相約去睇戲。

大家都知喺戲院其實係一個好好落手既地方,我就.....就這樣被你征服!再加上吻下來豁出去,我地既關係就咁開始左。

由於大家太近既關係,喺交人之前我地都可以有個coffee time 見個面,有日佢提出不如我地進一步?我微笑點頭!(心裡面不知幾咁膠興)

佢帶我去左一間餐廳食飯,晚飯完畢我最期待既畫面出現喇!原來佢book 左對面間酒店,無錯係酒店。我覺得佢呢個安排幾好,想俾個好印象我,又唔想好似咁趕時間俾人趕走咁。

入到房,放低野,我地熱吻起上黎,大家都好緊張,佢好溫柔咁一件一件除晒我d 衫...一輪前戲要入之時.....軟左...!!!!!!!! 軟左?!again ?! 咁都無辦法啦,抖一下再黎啦,之後係成功既!^3^

還記得相識嗰年我既生日,同佢去左山頂玩左一個下畫,我地喺搭巴士上去既途中,情不自禁咁kiss, kiss 到我濕晒.....而家dry kiss 都咁咁濕,其實都已經唔容易了。

待續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆