上一頁下一頁
發新話題

(舊相p.1更新文p.47)Happy妹的性記F篇,c篇P.38.

收藏  |  訂閱
899  201.8k

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 10:24 PM 發表 查看引用來源

一直都會update 架~~~~要成日黎同推薦呀~~
係既-3-......都等人POS多D野比我睇.3."

但佢話:[.又話高潮唔準縮....]
我不停....:{ 啊~~~嗯..依..啊呀!!!!}
我已經答唔到佢問題..
成身抽搐....床單都比我揸移位了...

我下濕已經濕到不能再濕..
我面對住佢..
坐係佢腰上面....親吻c...代表.你頭先好叻..我好舒服..

之後我慢慢向後移......對準小cc...坐左上去..
雖然我已經好濕..但佢條真係好(肥仔)..]..

我.si....一聲坐左入去....見到佢好滿足o既表情
我話..你支肥仔好熱.........
c :[ 肥仔好舒服.你好窄...]

坐左2下之後我就起身.幫佢帶套..

佢知我中意狗仔....
佢慢慢插肥仔入黎..........我都未好習慣...都si 左一聲..

開頭佢好大力....下下好似撕裂咁..
我話..{..痛......}

之後佢轉左另一種...我唔識講....都插得好快...但唔會痛..好舒服...頂到個位好唔同..好舒服

[仲有冇痛???]
{唔怕啦.....呢個好舒服..}

之後佢keep住用呢個方式...
中間我都有夾下妹妹...佢都話
[ 你已然夠窄啦...仲夾我..咁貪玩...]   講完即刻..勁力抽插 幾下..

之後佢問我有冇咩感覺..
我話有就有..但講唔出

佢問有冇想噴o既感覺...
我話 {下..我都未噴過..又點會知個感覺係點 wo...}

c 話..[你知唔知你e+好濕..]
我 : {下..我唔知wo..}

之後佢抽返出黎..

男上....佢一路抽一路有水o既jeje 聲....同埋個大脾好涼..

我話你係唔係好熱....你好大汗..

佢 o 左嘴咁講....[小姐...呢d係你d 水黎架..]

我{..下......咁多....我未試過咁多wo...點解會咁架..咩d 水唔係噴出黎架咩...@##%&@%**&^}
問左一大堆廢話

佢為左唔比我再問廢話
佢決定用個嘴封住我個嘴.............打起車輪...

佢男上抽插數下..之後比曬d貨我....

當佢抽出黎o既時候...
{{{ 依...!!!!!...個袋呢...!!????}}}

我明明睇住佢帶..
我再自己伸隻手指入去都搵唔到.........
去左邊....

之後佢都唔知去左邊..

我話一定係我下面啦...但搵唔到...

佢伸隻手指入黎....
伸到好入好入好入..
我好緊張咁望住佢..........佢就笑淫淫咁望住我.仲問我舒唔舒服..
我小佢....
我話  快d 搵啦..

終於..係好入好入個到搵返個dom
佢話係我自己做成個wo..

原來我夾佢個時.佢覺得好緊..之後抽一抽佢都feel到個感覺唔同左
佢過原來個時已經掉左入去...原來打緊真軍....爽

我即刻叉到佢上天花版.

但佢又用個嘴封住我.......攬住我沖涼...訓教

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 11:34 PM 發表 查看引用來源
我已經答唔到佢問題..

我面對住佢..
坐係佢腰上面....親吻c...代表 ...
原來整咁耐係UPDATE-3-....打完之後會唔會有反應呢XD"

回覆 702# 的帖子

條仔爽死

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 11:34 PM 發表 查看引用來源
我已經答唔到佢問題..

我面對住佢..
新手支持下先 搞到我都想同你開戰

引用:
原帖由 DalayNoMore 於 2014-9-14 12:10 AM 發表 查看引用來源

新手支持下先 搞到我都想同你開戰
多謝支持...咁你比左推薦未呀~~HAHA

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-14 12:27 AM 發表 查看引用來源

我就肯定推左.3.

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-14 12:27 AM 發表 查看引用來源

新手上路 岩岩推左 推埋你都仲得

打真軍:smile_47::smile_47:
唔推薦唔得
引用:
我已經答唔到佢問題..

我面對住佢..

好想睇下happy妹狗仔式張相but cant c ...
睇左happy 妹幾個post之後每次都有驚喜……成日幻想自己係happy妹嘅男主角……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆