上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.2k

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-6 10:49 AM 發表 查看引用來源

早晨~高佬~這句說話有誰不想:smile_13: :smile_44:
早晨....巨兄.....你可叫我keith.......
有些人是不想的......想一生一世.......有不同對手.....無數.....情人...........

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-6 10:50 AM 發表 查看引用來源
早晨,大頭仔,有冇贏馬呀:smile_38:
贏小小:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-6 10:55 AM 發表 查看引用來源

有些人是不想的......想一生一世.......有不同對手.....無數.....情人...........
甘呢D刀5算係人吧..玩弄感情:smile_42: :smile_42:

女人.男人 心声
http://www.youtube.com/watch?v=LRc-Qbf_0Dw
送给大家

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-5 10:25 PM 發表
巧厕兩隻月頭涯大:smile_30:
唔moon do 唔 d hair 乜 佳冬絲 來 嘅  :smile_o12:  :smile_o12:

完美的愛情.......當然要有一個完美的對手.......
愛一個人好難.........找一個完美的愛人........更難.........沒有完美的愛人......就不去愛嗎???
不能做到完美........但願做到接近完美........
正如.....我對她說.........

我不是全世界最好的男人.......但.....我會做到....是全世界對她最好的男人........

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-6 10:55 AM 發表 查看引用來源

很多時候,結婚之後,男人希望女人不會改變,而女人婚後希望男人會改變,,,,事與願遺,離婚收場。

引用:
原帖由 keithlck 於 2011-1-5 10:55 PM 發表

keith 兄..你好 !

我記得 3441 講過...

" 唔好以為结咗婚就可以偷懶 !!"

這句話一直記在我心中......我想相方都咁做.以真心真誠对待 .定必不分離 !!

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-1-6 11:01 AM 發表 查看引用來源

甘呢D刀5算係人吧..玩弄感情:smile_42: :smile_42:
今日你好正氣:smile_38:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-6 10:29 AM 發表 查看引用來源
早晨,院長,你嗰個係私家泳池,我嗰個係標準泳池:smile_30: 早餐可以吾食,奶茶非飲不可:smile_30:
英國佬留低既野我只知道得奶茶呢一樣野:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆