上一頁下一頁
發新話題

接觸主奴 (相#153,313,381,445 文p.46 #688 - 1月10 update)

收藏  |  訂閱
948  112.4k

引用:
原帖由 淫C 於 2011-1-10 01:27 AM 發表 查看引用來源
費時開新就係度update啦...同我男人第一次開房..目的地九龍塘
而我又心情真係唔太好工作壓力大
佢可以打我, 好啦我去開房先
衫…鬆身裙 + 其實我覺得真係好唔match
我平時太唔打扮啦真係唔知著咩好…
明明應該開 ...
c 姐勿今次你bf咁快攪掂…除魚網+高跟梗係條仔慢慢除先浪漫家痳…

引用:
原帖由 淫C 於 2011-1-10 12:54 AM 發表 查看引用來源

b姐, 我打緊report
不過我覺得我有老人痴呆
我...唔係好記得尋晚做過咩....
唔係掛~~~~~~~~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 roby0821 於 2011-1-10 12:58 AM 發表 查看引用來源

我愛上左妳好耐喇~大奶豬
你唔好咁愛我喇,巨炮比~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-10 01:14 AM 發表 查看引用來源

家下咩年代呀! b 姐
我好古老架:smile_30:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-10 04:31 PM 發表 查看引用來源

你唔好咁愛我喇,巨炮比~~~~~~~~~~~~
我愛妳對豬奶

引用:
原帖由 淫C 於 2011-1-10 01:27 AM 發表 查看引用來源
費時開新就係度update啦...同我男人第一次開房..目的地九龍塘
而我又心情真係唔太好工作壓力大
佢可以打我, 好啦我去開房先
衫…鬆身裙 + 其實我覺得真係好唔match
我平時太唔打扮啦真係唔知著咩好…
明明應該開 ...
我最記得果時同豬公去九龍塘,果時我好slim,玩龍舟掛鼓,真係好正~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 roby0821 於 2011-1-10 04:32 PM 發表 查看引用來源

我愛妳對豬奶
搵我個紫色BRA"粒"死你~~~~~~~~~:smile_30:
你果日打比我做咩??你有野講而家再打黎喇,一陣唔得閒喇

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-10 04:35 PM 發表 查看引用來源

搵我個紫色BRA"粒"死你~~~~~~~~~:smile_30:
你果日打比我做咩??你有野講而家再打黎喇,一陣唔得閒喇
係咪堅架:smile_47: :smile_47:
冇乜野喇~下次先傾啦~唔急:smile_38:

引用:
原帖由 bcm 於 2011-1-10 04:32 PM 發表 查看引用來源

我好古老架:smile_30:
唔好典我喇…我愛食你家喇…

引用:
原帖由 roby0821 於 2011-1-10 04:42 PM 發表 查看引用來源

係咪堅架:smile_47: :smile_47:
冇乜野喇~下次先傾啦~唔急:smile_38:
哦哦~~~~~~~~~~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆