上一頁下一頁
發新話題

My summerboys for sex

收藏  |  訂閱
711  74.5k

引用:
原帖由 wai7788 於 2010-6-19 11:57 PM 發表 查看引用來源
小妺妹,我吾知你係bf系性滿足吾到你定係為左呢度d人想睇你同果條友d野,你又比果條友扑呀,我之前睇過你話bf對你很好,你吾覺得對佢吾住咩,我知有好多人會話我扮正羲咩?道之人,你要知遒有d人甜言密語tum無知少女比佢吊 ...
我清楚明白我在做什麼和要什麼,多謝提點。

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-6-19 11:39 PM 發表 查看引用來源

i...c

等待你們的新文:smile_o12:

btw

其實我都有幾點有d疑問

不過都係算,問黎做咩?

知道答案又點?

繼續食爆谷做觀眾

做觀眾咪幾好?Right?
是不是想問我為什麼會和他做?

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-20 12:18 AM 發表 查看引用來源

是不是想問我為什麼會和他做?

nonono,我唔會問埋d無聊問題

你鐘意同邊個做,幾時做,點做

都係你自己的自由

作為專業的觀眾,我只會心抱疑問但口不問

繼續耐心等待新文

我只係對時間上有d疑問而已,呵呵

我突然feel到你的負能量急速爬升....

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-6-20 12:23 AM 發表 查看引用來源

nonono,我唔會問埋d無聊問題

你鐘意同邊個做,幾時做,點做

都係你自己的自由

作為專業的觀眾,我只會心抱疑問但口不問

繼續耐心等待新文

我只係對時間上有d疑問而已,呵呵

我突然feel到你的負能 ...
哈,這樣也感覺到,真厲害,這幾天病了,又中了腸胃炎,身心違和…

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-20 12:27 AM 發表 查看引用來源

哈,這樣也感覺到,真厲害,這幾天病了,又中了腸胃炎,身心違和…

那就好好休養,多飲水

早d抖,儲足精神再黎過

係呢度出文,總會有好和不好的聲音

如何去接納不好的聲音,學會不受那些影響心情

那的確是一大課題,努力加油,慢慢學習吧!

(P.S 有冇睇醫生?)

引用:
原帖由 Andy124 於 2010-6-20 12:31 AM 發表 查看引用來源

那就好好休養,多飲水

早d抖,儲足精神再黎過

係呢度出文,總會有好和不好的聲音

如何去接納不好的聲音,學會不受那些影響心情

那的確是一大課題,努力加油,慢慢學習吧!

(P.S 有冇睇醫生?)
沒看醫生啊,家裡有藥吃……
我應該要休息了,晚安…
多謝你…

引用:
原帖由 Imperfect_Angel 於 2010-6-20 12:36 AM 發表 查看引用來源

沒看醫生啊,家裡有藥吃……
我應該要休息了,晚安…
多謝你…

如果吃藥沒改善

就要看醫生

要不是就手尾長了

那麼晚安了:smile_o07:

回覆 696# 的帖子

ANGEL要休息多D唷...晚安
今天整天燒野食..就快變燒豬了..
你既決定~我諗大家會尊重既~最緊要係你自己..
ANDY你有野就出POST啦~~咪收收埋埋A_A
英格蘭...32強都有機出局A_A

其實所有野都有好同壞既聲音~最緊要別被太影響到~~加油~~

引用:
原帖由 rockylee 於 2010-6-20 01:07 AM 發表 查看引用來源
ANGEL要休息多D唷...晚安
今天整天燒野食..就快變燒豬了..
你既決定~我諗大家會尊重既~最緊要係你自己..
ANDY你有野就出POST啦~~咪收收埋埋A_A
英格蘭...32強都有機出局A_A

其實所有野都有好同壞既聲音~最緊要 ...
英格蘭...32強都有機出局A_A<<呢一句一箭插穿我個心

雖然我都覺得都幾大機會係咁...唉...

我個故事都幾長下,要寫真係有排寫,等我忙完呢輪先再講

BTW,有冇留D野俾我食呀,我而家有D肚餓XD

回覆 699# 的帖子

沒有~食光了..
我都是英格蘭既FANS..但咁既表現..我寧願早D出局等他們知醜...
你得閒返少少就記得出POSTS啦~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆