上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第25回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-8-2 02:01 PM 發表 查看引用來源

Q大狼好:smile_o09:
太呀...唔係大呀

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:02 PM 發表 查看引用來源

DENNIS哥哥:smile_o15: :smile_o15:
小天使:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 02:02 PM 發表 查看引用來源

唔好立亂出街
我都係等個老公訓醒先車我地出去, 免得行去撘車, 陣間撘著架冇乜冷氣既輕鐵就死喇
認同呀...........................我試個撘一架冇冷氣既冷氣九巴呀:smile_o08:
車內一D冷氣都冇...................熱咗我九個字.................個人即時出水呀...................:smile_o02:
有少少好次缺氧咁...........:smile_o03:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 01:58 PM 發表 查看引用來源

安坐家中歎下冷氣
幸福少奶奶

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 02:03 PM 發表 查看引用來源

太呀...唔係大呀
打小左一點姐:smile_o08:

引用:
原帖由 DENNIS1985 於 2009-8-2 02:04 PM 發表 查看引用來源

小天使:smile_o15: :smile_o15:
DENNIS哥哥你食飯未呀:smile_o15:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:05 PM 發表 查看引用來源

認同呀...........................我試個撘一架冇冷氣既冷氣九巴呀:smile_o08:
車內一D冷氣都冇...................熱咗我九個字.................個人即時出水呀...................:smile_o02:
有 ...
我奶過好多次野架喇

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-8-2 02:05 PM 發表 查看引用來源

有 ...
我奶過好多次野架喇

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-2 02:02 PM 發表 查看引用來源

唔好立亂出街
我都係等個老公訓醒先車我地出去, 免得行去撘車, 陣間撘著架冇乜冷氣既輕鐵就死喇
你去邊,要答輕鐡?

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-8-2 02:05 PM 發表 查看引用來源
幸福少奶奶
你都可以架....今日放假嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆