上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.9k

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

就係文筆差先夠寫實~~:smile_29:
文筆太好似賣廣告呢:smile_04:
不如你出 report la
我 support u la:smile_13:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

就係文筆差先夠寫實~~:smile_29:
文筆太好似賣廣告呢:smile_04:
真的要晚安了, 成個星期沒有好好睡, 今日下午做完苦力, 希望今晚好d啦:smile_o06:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-3 11:14 PM 發表 查看引用來源

不如你出 report la
我 support u la:smile_13:
主角寫你?:smile_53:
你肯,我即寫?:smile_04:

引用:
原帖由 34304 於 2009-8-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

真的要晚安了, 成個星期沒有好好睡, 今日下午做完苦力, 希望今晚好d啦:smile_o06:
咁快閃~~:smile_03:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

好呀....寫佢既包膠...我SUPPORT U LA !!!!

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

好呀....寫佢既包膠...我SUPPORT U LA !!!!
如果寫佢要寫成千字喎

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 11:15 PM 發表 查看引用來源

你寫我都係得一晚:smile_13:

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-8-3 11:34 PM 發表 查看引用來源

你寫我都係得一晚:smile_13:
故事平淡但當中有你,已經足夠

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 11:35 PM 發表 查看引用來源

故事平淡但當中有你,已經足夠
寫你自己啦

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-8-3 11:24 PM 發表 查看引用來源

係wo....E招都比你諗到!!!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆