上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  109.0k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 04:23 PM 發表 查看引用來源

過多一.兩日,睇下點啦.....:')
過幾日再算啦....

比d時間條女, 佢泊到碼頭就會連手機都轉埋,
泊唔到就會聽你電話啦.
唔好急.... 定d黎

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-12 04:35 PM 發表 查看引用來源

過幾日再算啦....

比d時間條女, 佢泊到碼頭就會連手機都轉埋,
泊唔到就會聽你電話啦.
唔好急.... 定d黎
讚成,就算心裡好急,都吾好比佢知你係...

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 04:47 PM 發表

讚成,就算心裡好急,都吾好比佢知你係...
其實...係唔係佢一定係呃我錢呢?要呃都一早呃我啦..等到而家先黎呃?
我喺大陸日子都唔小,呢個女就真係睇唔通...

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 04:54 PM 發表 查看引用來源

其實...係唔係佢一定係呃我錢呢?要呃都一早呃我啦..等到而家先黎呃?
我喺大陸日子都唔小,呢個女就真係睇唔通...
你自己當局者迷姐..... :smile_38:

只可以講佢未必系貪你d錢.... 可能貪你大jj, 不過岩岩出現一個更加大既, 你米要先靠邊站囉....

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-12 04:59 PM 發表 查看引用來源

你自己當局者迷姐..... :smile_38:

只可以講佢未必系貪你d錢.... 可能貪你大jj, 不過岩岩出現一個更加大既, 你米要先靠邊站囉....
或者係想要一個依靠、或歸宿(大jj),而家遇到個更好的(更加大),咪轉羅。
佢吾食兩家茶禮算好,我以前果個計埋我同時4-5個養住呀,有錢過我:smile_42:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 05:10 PM 發表

或者係想要一個依靠、或歸宿(大jj),而家遇到個更好的(更加大),咪轉羅。
佢吾食兩家茶禮算好,我以前果個計埋我同時4-5個養住呀,有錢過我:smile_42:
應該早已沒期待...
應該心死為何仍未放開....
:') :') :')

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 05:44 PM 發表 查看引用來源

應該早已沒期待...
吾駛甘既,
吾係每次付出都有收鑊的,
但總會得到一D東西,
攤下先啦:smile_40:

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-12 05:44 PM 發表 查看引用來源

應該早已沒期待...
其實你都三十幾歲人啦.... 好似仲睇唔化甘既.... :smile_42:

玩左咁耐都應該知道「女死女還在」呀.

呢幾日過渡期令果一皮野上大陸玩幾日, 你轉頭可能無左件事添呀. :smile_40:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-12 06:02 PM 發表 查看引用來源

吾駛甘既,
吾係每次付出都有收鑊的,
但總會得到一D東西,
攤下先啦:smile_40:
岩…而且泊到個好人家就移情別戀,純極好極有限…

放下

放下並不是不去追求所有的東西...而是隨緣不變...隨這個緣...在一切善惡,好壞當中...心都不變...不為所轉...用平常的心面對無常的事情...放下計較的心...生命要有意義...就是放下,付出...生活中的解脫就是處處放下...得失只不過是心的波浪...乃一陰一陽之道...如果不能看開,放下...就沒有辦法前進...只能活在過去的回憶裡...將擾亂內心的平衡及安住的思想放下...耳朵所聽有好壞之別...不利於身心的就要放下...好好的生活,甘願,自在,放下的生活...每個心念皆很清楚...時時刻刻不離當下...多想無益...安定身心...你能放下嗎...:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆