上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第十四回)祝靚女蒲蒲7月24日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 12:03 PM 發表 查看引用來源

咁由o個時你就開始做19老虎
咁緊係啦...明明係貓黎既, 點做老虎呀...要做都只可以扮一隻19老虎
hahaa...之後老虎話小妹你以後要係19同我之間加番","

:smile_o15: :smile_o15: 大家好:smile_o15: :smile_o15:
小妹 hi :smile_o13:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-7-21 12:00 PM 發表 查看引用來源

係佢自己報名話要做你男人, 你問我個男人呢??
佢就報到喇
:smile_38: 但佢都閃左啦...我唯有再搵個個男人吧~

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 12:06 PM 發表 查看引用來源

hahaa...之後老虎話小妹你以後要係19同我之間加番","
:smile_o04: 我下次會醒少少架啦

引用:
原帖由 c-more 於 2009-7-21 12:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: :smile_o15: 大家好:smile_o15: :smile_o15:
HI呀 C- MORE:smile_o13:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 12:06 PM 發表 查看引用來源

咁你個新名係唔係叫19老虎呀?

引用:
原帖由 c-more 於 2009-7-21 12:06 PM 發表 查看引用來源
hello c-more:smile_o15:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 12:06 PM 發表 查看引用來源
:smile_38: 但佢都閃左啦...我唯有再搵個個男人吧~
又有一個黎左

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-21 12:08 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04: 我下次會醒少少架啦
hahaa...到尋晚佢地以後都係唔好叫我19
因為有個感覺係" 19加你地個名 "
所以尋晚佢地已經改晒口風,唔叫我19喇

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-21 12:11 PM 發表 查看引用來源

hahaa...到尋晚佢地以後都係唔好叫我19
因為有個感覺係" 19加你地個名 "
所以尋晚佢地已經改晒口風,唔叫我19喇
:smile_o08: :smile_o08: 由係WO...甘你而家係唔係又叫返卡夫呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆