上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 st999631 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源
18...咩事咩事:smile_o04:
冇呀~~~講緊我老豆見親我既bf都會黑面:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 04:48 PM 發表 查看引用來源

邊方面先?
有d事..男人係可以忍,(例:女人遲到果10幾mins..我諗冇咩男人會記呢d)
有d事係唔可能忍到~(最簡單既例子就係帶綠帽)
咁如果只係同男性(不過係ex)係下計(兩三句)
我又好坦白同你講bor~~
佢好似唔鍾意咁....
但又唔知佢唔鍾意d乜~~:smile_42:

王上御駕降臨 和帶了琴
城台獨奏鋼琴 求獻上五音
只想每個國民 無論富與貧
用笑聲掌聲做陪襯

:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

媽咪話~~~我個人比較蠢~~~老豆成日驚我俾人呃~~:smile_o06: :smile_o06:
女人要蠢蠢地先可愛~~

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

媽咪話~~~我個人比較蠢~~~老豆成日驚我俾人呃~~:smile_o06: :smile_o06:
笑死左........

牙買加:smile_o06:
引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

題外話:smile_13: 邊個國家既男人勁D架:smile_30:

...SAME SAME:smile_o06:
世伯伯母錫你姐:smile_o06:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:50 PM 發表 查看引用來源

冇呀~~~講緊我老豆見親我既bf都會黑面:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 04:49 PM 發表 查看引用來源

題外話:smile_13: 邊個國家既男人勁D架:smile_30:
我鬼知咩:smile_19: :smile_19:

我個人鐘意意大利

引用:
原帖由 supersweet 於 2009-7-16 04:50 PM 發表 查看引用來源

咁如果只係同男性(不過係ex)係下計(兩三句)
我又好坦白同你講bor~~
佢好似唔鍾意咁....
但又唔知佢唔鍾意d乜~~:smile_42:
如果係咁~~我又唔會mind既~再見都可以係朋友啫~同埋即使係兩公婆,都可以有自己既社交圈子~

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:48 PM 發表 查看引用來源

佢既定義同我既定義好唔同囉:smile_o08: :smile_o08:
簡單D咁講,妳父母駛唔駛妳要搵一個有錢人先?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆