上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.3k

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-16 02:52 AM 發表 查看引用來源
係呀,因為我呢邊係下午。
美國定英國??????:smile_o10:

引用:
原帖由 boyz1 於 2009-8-16 02:52 AM 發表

但妳身材正 ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
多謝哂

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:52 AM 發表 查看引用來源

對圖圖黎講你係姐姐,仲要係又索又靚個隻,

睇到你d post,我都諗番自己以前玩得有幾顛:smile_o05:
haha睇你既report都可以略知一二既

引用:
原帖由 Qmepls 於 2009-8-16 02:55 AM 發表 查看引用來源

haha睇你既report都可以略知一二既
乜你都有睇我個post架?多謝晒:smile_o05:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:57 AM 發表 查看引用來源

乜你都有睇我個post架?多謝晒:smile_o05:
haha睇完都唔記得回你支持一下添,sor sor,立即去:smile_43:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 02:52 AM 發表

對圖圖黎講你係姐姐,仲要係又索又靚個隻,

睇到你d post,我都諗番自己以前玩得有幾顛:smile_o05:
哈哈,圖圖宜家幾大架?
我都無咩特別癲姐,普普通通啦。:smile_42:

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-8-16 02:53 AM 發表

美國定英國??????:smile_o10:
差成十二個鐘,你話呢?

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-16 03:00 AM 發表 查看引用來源

哈哈,圖圖宜家幾大架?
我都無咩特別癲姐,普普通通啦。:smile_42:
圖圖就黎4個月大啦,

睇你d post令我有好多回憶:smile_o05:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-16 03:02 AM 發表 查看引用來源
差成十二個鐘,你話呢?
呵呵................:smile_o10:
我訓先..............:smile_o07:

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-16 03:04 AM 發表

圖圖就黎4個月大啦,

睇你d post令我有好多回憶:smile_o05:
照顧BB係咪好麻煩呀?我唔太中意BB但中意細路,哈哈!:smile_30:
真係?嘿嘿,我睇返自己日記都有好多回憶呀,好想再玩。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆