上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  26.0k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-27 11:13 AM 發表 查看引用來源

尋晚好唔好玩呀??:smile_04:
!叫得touch,...去完肯定好touching啦,仲一早起身,..一係touching到訓唔著:smile_13: 佢話,早知係屋企玩手槍好過:smile_39:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-9-27 01:24 PM 發表 查看引用來源

尋晚應該係得 D 阿嬸同阿伯!!!:smile_o08:
好似話D讀品得D

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-27 11:02 發表 查看引用來源

幾時先?
你離開香港前,我想將d 5號球員轉會

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-27 15:14 發表 查看引用來源

琴晚都係一般啦...查左幾個字牌...算好嫁喇...

d歌超級舊..大部份都7,8年以上....

女方面都還可以既...
d歌7,8年...咁你搵唔搵得番16歲既感覺

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-28 19:29 發表 查看引用來源

緊係好玩啦....我日日都打嫁....
咁勤力????

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-9-28 07:47 PM 發表 查看引用來源
!叫得touch,...去完肯定好touching啦,仲一早起身,..一係touching到訓唔著:smile_13: 佢話,早知係屋企玩手槍好過:smile_39:
NO...我係七點散場後直接返公司......跟住返去就咁0係地下訓覺,....

最樣衰係十點幾無啦啦老闆娘返黎拿野...見到我訓0係度...唉.好撚魚....雖然冇吊我.但我都好七...:smile_o14:

引用:
原帖由 艦長 於 2009-9-28 11:49 PM 發表 查看引用來源

d歌7,8年...咁你搵唔搵得番16歲既感覺
嘩~7,8年前我都2字出頭啦,...咪睇到我咁細得嫁,....

:smile_44: 殊...一陣比人聽到又話我扮後生喇....

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-29 04:50 AM 發表 查看引用來源

NO...我係七點散場後直接返公司......跟住返去就咁0係地下訓覺,....

最樣衰係十點幾無啦啦老闆娘返黎拿野...見到我訓0係度...唉.好撚魚....雖然冇吊我.但我(吊左佢).....都好七...:smile_o14:
通常哩D環境都係,老闆娘見到你赤裸上身,正係得條孖煙通,春代走左半邊,..老闆娘西水都流埋,然後孤男寡女共處一室,啊天實有损失,不過,.....如果啊天搞得老闆娘开开心心,應該升職加辛,無問題啦 :smile_46:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-9-29 09:09 PM 發表 查看引用來源
通常哩D環境都係,老闆娘見到你赤裸上身,正係得條孖煙通,春代走左半邊,..老闆娘西水都流埋,然後孤男寡女共處一室,啊天實有损失,不過,.....如果啊天搞得老闆娘开开心心,應該升職加辛,無問題啦:victo ...
原來志宏係好適合做一個寫咸書佬:smile_45:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-9-29 04:50 發表 查看引用來源

最樣衰係十點幾無啦啦老闆娘返黎拿野...見到我訓0係度...唉.好撚魚....雖然冇吊我.但我都好七...:smile_o14:
咪吹水講自己做通宵囉~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆