上一頁下一頁
發新話題

R's 7-11 車輪牛一狂打車輪之生日有錢佬派對 (註情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  40.6k

仲有3日 :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 author 於 2009-7-8 03:47 AM 發表 查看引用來源
報名7月11號

我pm唔到你,麻煩pm我其他聯絡方法
c hing 你個名同你職業有關嗎 :smile_41:

引用:
原帖由 34304 於 2009-7-8 11:30 AM 發表 查看引用來源

作家.....

引用:
原帖由 34304 於 8/7/2009 11:30 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=211885919&ptid=10063480][/url]

引用:
原帖由 robbenpan 於 8/7/2009 11:33 AM 發表 查看引用來源

作家.....
起字典解釋係作家、作者,但是乎行業,如果起新聞界,就係報導員,就係大家睇電視新聞報導果時,同大家報新聞果個。

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 11:56 AM 發表 查看引用來源

起字典解釋係作家、作者,但是乎行業,如果起新聞界,就係報導員,就係大家睇電視新聞報導果時,同大家報新聞果個。
正確 :smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-7-8 11:56 AM 發表 查看引用來源

好多謝你詳細既解釋.......

各位兄弟而家努力度波中,琴晚冇咩心水,最後都係win幾十,而家有日乙同韓聯杯心水:水戶蜀葵,鳥棲砂岩,fc首爾win,只係個人心水黎,係信就跟少少好喇!!!

good afternoon everybody!:smile_34:

引用:
原帖由 ENZO-Y 於 2009-7-8 12:38 PM 發表 查看引用來源
good afternoon everybody!:smile_34:
歪兄午安!

引用:
原帖由 明動 於 8-7-2009 12:40 發表 查看引用來源

歪兄午安!
明動兄你好!:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆