上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【224】

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

今日大家在此避暑:smile_30: :smile_30: :smile_30:

各位午安

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-7-9 02:15 PM 發表 查看引用來源
只係食左早餐:smile_o06:
我都係:smile_o06:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-9 02:23 PM 發表 查看引用來源

嗯~你依家用電腦近唔近窗口位~加:smile_41: :smile_13:
唔近呀:smile_39:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-7-9 02:23 PM 發表 查看引用來源
今日大家在此避暑:smile_30: :smile_30: :smile_30:

各位午安
午安豆豆:smile_o06:
d人睇緊裝修喇
仔仔吠人比我哥閙:smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-9 14:32 發表 查看引用來源
唔近呀:smile_39:
唔近咪好羅 驚你曬住用電腦:smile_13:
我會擔心你中暑加,傻瓜:smile_45:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-9 02:34 PM 發表 查看引用來源

午安豆豆:smile_o06:
d人睇緊裝修喇
仔仔吠人比我哥閙:smile_39:
有外人嘛,無辦法,你呵返佢

咁有人睇緊咪暫時無得涼冷氣:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-7-9 02:37 PM 發表 查看引用來源

唔近咪好羅 驚你曬住用電腦:smile_13:
我會擔心你中暑加,傻瓜:smile_45:

以前有窗呀...不過宜家比我衣櫃擋住咗:smile_13: :smile_39:

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-7-9 02:39 PM 發表 查看引用來源

有外人嘛,無辦法,你呵返佢

咁有人睇緊咪暫時無得涼冷氣:smile_14::smile_14:
人地己經驚..仔仔仲要係囡囡後面"配音":smile_39:
係呀:smile_42: :smile_39:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-9 02:10 PM 發表 查看引用來源
哥哥:smile_o06: 外面好熱呀:smile_o08:
:smile_o06: 好似尋日熱D喎!

引用:
原帖由 晴- 於 2009-7-9 02:48 PM 發表 查看引用來源

人地己經驚..仔仔仲要係囡囡後面"配音":smile_39:
係呀:smile_42: :smile_39:
d工人咪仲驚:smile_o04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆