上一頁下一頁
發新話題

想搵女士 (一至兩個) 男士 (兩至三個)一齊去長隆水上樂園玩.

收藏  |  訂閱
156  6.7k

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-6-23 08:01 PM 發表 查看引用來源

多謝你既回覆呀.

但係因為我地年紀大過你,
怕你覺得悶..所以未必合適啦..

或者有機會的話一齊打羽毛球啦.
Then is your badminton good? XDDD

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-6-23 02:08 PM 發表 查看引用來源
報咗名先:smile_o01:
你去過未?

幾時去呀.......:smile_35: :smile_35:

我打羽毛球,,,游水都岩播:smile_15: :smile_15:

回覆 62# 的帖子

HIHI, i will go there every year.....

If you have interest, please leave yr msn contact...... see u soon

:smile_o11: 唔好玩...

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-6-22 07:41 PM 發表 查看引用來源
要高大威猛! 因為上內地, 有大隻男士會安全D.:smile_o11:

要鐘意玩! 去到呢樣又驚,果樣又唔玩,盞無癮 (主要係陪我,因為我朋友比較細膽,可能好多野唔敢玩)

要岩傾!話不投機半句多嘛。。更何況去玩。。 ...
我又去......:smile_38:

引用:
原帖由 必文man 於 2009-6-23 10:38 PM 發表 查看引用來源

我又去......:smile_38:
咁多人都話去,仲有冇位架:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 keepun 於 2009-6-23 09:29 PM 發表 查看引用來源
幾時去呀.......:smile_35: :smile_35:

我打羽毛球,,,游水都岩播:smile_15: :smile_15:
羽毛球我多數join facebook or discuss 果D..

無定. 岩時間就book 位..

游水我plan 緊去沙灘呀. 不過七月五日會去船河~~
都係join FB 果D.

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-6-23 10:42 PM 發表 查看引用來源

咁多人都話去,仲有冇位架:smile_13: :smile_13:
暫時firm 實會去既人數. 係2 (我, 同我個friend)

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-6-24 12:12 AM 發表 查看引用來源

羽毛球我多數join facebook or discuss 果D..

無定. 岩時間就book 位..

游水我plan 緊去沙灘呀. 不過七月五日會去船河~~
都係join FB 果D.
我都想打羽毛球,不過時間唔知就唔就到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆