上一頁下一頁
發新話題

男朋友 (:

收藏  |  訂閱
90  2.7k

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:17 PM 發表 查看引用來源
佢可能已經搵到食啦:smile_o01:
咁 好 ...
咁 我 又 要 學 下 人 ,
去 徵 下 D 後 備 情 人 , 咩 男 朋 友 先

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:19 PM 發表 查看引用來源
叫外賣啦:smile_o10: :smile_o10:
唔 叫 啦 ~
快 D 做 埋 D 野 就 快 D 返 屋 企 ,
食 飯 飯 ~:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-24 06:19 PM 發表 查看引用來源

咁 好 ...
咁 我 又 要 學 下 人 ,
去 徵 下 D 後 備 情 人 , 咩 男 朋 友 先
你唔使啦...........你都係想有人陪你傾計姐

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:22 PM 發表 查看引用來源
你唔使啦...........你都係想有人陪你傾計姐
您 又 知 我 唔 使 ....:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-24 06:26 PM 發表 查看引用來源

您 又 知 我 唔 使 ....:smile_13: :smile_13:
你未有男朋友咩???

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:34 PM 發表 查看引用來源
你未有男朋友咩???
係 咩 .....
我 都 唔 知 既 ..:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-24 06:36 PM 發表 查看引用來源

係 咩 .....
我 都 唔 知 既 ..:smile_45: :smile_45:
當我無問過啦:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:39 PM 發表 查看引用來源
當我無問過啦:smile_o10: :smile_o10:
哈 哈 ~~

我 黎 D  中 女 冇 人 要 家 ~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-6-24 06:42 PM 發表 查看引用來源

哈 哈 ~~

我 黎 D  中 女 冇 人 要 家 ~:smile_24: :smile_24:
咁都算中女呀:smile_o16:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-6-24 06:44 PM 發表 查看引用來源
咁都算中女呀:smile_o16:
27 啦 嗎 .
咁 咪 比 人 叫 中 女 囉 ~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆