上一頁下一頁
發新話題

上星期六同個friend條女做咗

收藏  |  訂閱
165  48.4k

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 01:04 AM 發表 查看引用來源

又sp ? 我有一個 sp, 不過我成日覺得我似佢sp多D !
c hing 咁多sp.. 你支唔支持到啦... 不如玩下3p ... ?

引用:
原帖由 痴漢男 於 2009-6-20 01:06 AM 發表 查看引用來源
樓主勁呀.個FD條女都比你食到
no la no la
大把人仲勁
我咁啱架咋!

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 01:07 AM 發表 查看引用來源

c hing 咁多sp.. 你支唔支持到啦... 不如玩下3p ... ?
得一個, 冇咁多sp. 同埋我好少搵個sp, 大部份時間都係佢搵我多. 不過佢又係我鍾意個一類, 所以佢叫我十次有九次我都會出黎.
如果佢同我個friend條女都肯, 我都想試下呀!

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 01:10 AM 發表 查看引用來源

得一個, 冇咁多sp. 同埋我好少搵個sp, 大部份時間都係佢搵我多. 不過佢又係我鍾意個一類, 所以佢叫我十次有九次我都會出黎.
如果佢同我個friend條女都肯, 我都想試下呀!
哈! 個時真係要出post!

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 01:24 AM 發表 查看引用來源

哈! 個時真係要出post!
哈哈~~ 好!
我幫一個舔西, 另一條女幫我含, 都幾正架!

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 01:29 AM 發表 查看引用來源

哈哈~~ 好!
我幫一個舔西, 另一條女幫我含, 都幾正架!
4p.... 你幫個個舔西, 佢就幫含, 另一條女幫你含, after than 大家一齊幫佢的潮吹... 或者佢地幫我口爆... good ar~~

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 01:35 AM 發表 查看引用來源

4p.... 你幫個個舔西, 佢就幫含, 另一條女幫你含, after than 大家一齊幫佢的潮吹... 或者佢地幫我口爆... good ar~~
咁講法, 要預埋你喎ching , haha
其實同兩條女3p, 都幾辛苦. 反而兩個男兩個女咁仲好D.

引用:
原帖由 harrychan 於 2009-6-20 01:45 AM 發表 查看引用來源

咁講法, 要預埋你喎ching , haha
其實同兩條女3p, 都幾辛苦. 反而兩個男兩個女咁仲好D.
咁又唔一定ger... 係就最好啦...
大家互做互愛.. hehe

引用:
原帖由 TKHei 於 2009-6-20 01:53 AM 發表 查看引用來源

咁又唔一定ger... 係就最好啦...
大家互做互愛.. hehe
hehe, 有機會就預你啦.
不過剛剛先同佢訓左一晚, 睇下有冇機會做多十次八次先.

好正喎你都~:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆