上一頁下一頁
發新話題

blacklist 芙蓉......

收藏  |  訂閱
78  6.6k

引用:
原帖由 袁14 於 2009-6-13 10:53 AM 發表 查看引用來源
我去過廿次都有,
聽都未聽過叫你入房帶銀包,
locker仔亦唔會暗示俾貼士,我都係有時俾有時唔俾
總之沖完身有一杯水,
出去俾錢又一杯水.

你呢段野好不創.

芙水最衰gei就真係好多人,
服務流水作業,部長都唔殷 ...
同意,服務是需要有改進,但太多失實的帖文!

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-6-13 12:46 PM 發表 查看引用來源

同意,服務是需要有改進,但太多失實的帖文!
不如你係果邊做主任啦 招呼下我地幾好阿

不過真係覺...而家芙水..越來越多人...
但係d技師又唔係靚左...平均仲低左少少

各位Ching 有不滿就應該反映同埋投訴,但屢勸不改,咁請各位有不滿嘅Ching一齊報KO,等佢受啲教訓,我已經無去好耐,所以一定會報KO,玩下個場都好吖,當佢有派足片,有咁多投訴,點都要俾多啲KO掛

引用:
原帖由 fiendmok 於 2009-6-13 10:17 AM 發表 查看引用來源

好, 我就寫詳細d, 話說我第1次去,沖完身入房同靚女部長吹左幾句水, 佢就話幫我安排女女啦, (其實我係睇完post突登去想試小龍女的, 不過佢上緊鐘就算啦) 跟住女都未到部長又入黎問我有無帶銀包入房, 我心諗關你咩 ...
多謝 C HING 不畏強權,寫出經過  :smile_42: :smile_42: :smile_38: :smile_38: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 OOCC22 於 2009-6-13 04:17 PM 發表 查看引用來源
多謝 C HING 不畏強權,寫出經過  :smile_42: :smile_42: :smile_38: :smile_38: :smile_15: :smile_15:  
收皮啦!打手應聲蟲!:smile_51:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-6-8 08:40 PM 發表 查看引用來源
星期六去, 𨭦完係房訓陣唔夠15mins比人摷醒, 趕返出大廳坐:smile_22:
禮拜六例牌人多啦,你咪唔知呀?
呢 d 地方過夜-好咩?!

引用:
原帖由 Jack_boy 於 2009-6-13 06:27 PM 發表 查看引用來源

禮拜六例牌人多啦,你咪唔知呀?
呢 d 地方過夜-好咩?!
同佢地講左訓1.5hr即走返工都比人摷醒, 講唔講都冇用 :smile_42:

芙蓉....唔會去啦!!!!:smile_53: :smile_53: :smile_53:

引用:
原帖由 god151hk 於 2009-6-13 06:31 PM 發表 查看引用來源

同佢地講左訓1.5hr即走返工都比人摷醒, 講唔講都冇用 :smile_42:
禮拜六例牌人多,必定摷醒你 ~
0係大廳眠一陣好過!

閒日非繁忙時間上去仲好過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆