上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~174

收藏  |  訂閱
769  23.5k

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-6-1 10:32 AM 發表 查看引用來源
morning:smile_40:
仲唔轉新logo~~~懶精~~~:smile_30:

雜牌軍(帶黃衫)友賽大腸鄰居隊
3/6 (三) 葵涌 9-11
1. Dee
2. 奇<葵涌好大架,坑坪街咪預我>
3. 正
4. 基斯
5. kenken
6. 天奴
7. Jay
8. billy
9. 無忌
10. 葉
11. Parco

tbc:
patrick
中越
性性
free

25/6 (四) 荔枝角三期  9-11
1. Dee
2. 奇
3. 精 (我要士哥)
4.

引用:
原帖由 dee07 於 2009-6-1 10:42 AM 發表 查看引用來源

我唔准你咁講架~~~:smile_30:
事實永遠係唔啱聽既:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-1 10:55 AM 發表 查看引用來源

事實永遠係唔啱聽既:smile_13: :smile_30:
你個仆%~~:smile_o05:

morning:smile_38:

引用:
原帖由 dee07 於 1-6-2009 10:33 發表 查看引用來源

佢地應承哂架~~~唔會咁無口齒卦~~~:smile_13:
你唔會學KxnKxn 咁幫人出住先架可?

個場應該係葵芳....新都會對面果個....:smile_38:
不過可能又落雨喇....:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 1-6-2009 11:33 發表 查看引用來源
個場應該係葵芳....新都會對面果個....:smile_38:
點解會係"應該"o既:smile_41:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-6-1 11:33 AM 發表 查看引用來源
又有個藉口俾你休息喇:smile_38:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-6-1 11:59 AM 發表 查看引用來源

又有個藉口俾你休息喇:smile_38:
通透~~:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆