上一頁下一頁
發新話題

再三徵男朋友...

收藏  |  訂閱
234  7.1k

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 22:16 發表 查看引用來源

唔關住邊事既...你係喜歡既..住北極你都會喜歡ga啦...唔通因為唔係住九龍,可以一齊都唔要咩?
同埋我熟黃大仙and觀塘多過呢到...我之前住黃大仙住左18年半...前幾排先搬過黎的!!
哦,明白!!

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:17 PM 發表 查看引用來源

點會有人喜歡我?我搵左咁耐一個都無...可能我太樣衰啦!!:smile_24:
有幾衰先:smile_o14: :smile_o14:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:17 PM 發表 查看引用來源

點會有人喜歡我?我搵左咁耐一個都無...可能我太樣衰啦!!:smile_24:
幫你整2張上黎咪得囉xd

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:13 PM 發表 查看引用來源

貓係唔識單性繁殖ga!!我本身得3隻!!生左7隻,死左一隻,俾左一隻人!!so我宜家有8隻!
睇見你d圖上既猫好似都系一d好普通既猫. 你都知道, d猫系佢地思春期系走左出去溝猫公ge.
咁一只猫一次系可以生3~6只. 咁佢地過得2年就唔少猫仔女.

引用:
原帖由 sk03 於 2009-5-26 10:15 PM 發表 查看引用來源

不會冇人喜歡你既.
咁等我:smile_o09:  返下先. 你唔好話冇人錫你.
錫到我成口貓毛...哈哈...

(我岩岩走左去錫我隻貓!!)

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-5-26 10:12 PM 發表 查看引用來源

行街.睇戲.遊車河.都好:smile_o05:  
你有車咩?

引用:
原帖由 sk03 於 2009-5-26 10:20 PM 發表 查看引用來源

睇見你d圖上既猫好似都系一d好普通既猫. 你都知道, d猫系佢地思春期系走左出去溝猫公ge.
咁一只猫一次系可以生3~6只. 咁佢地過得2年就唔少猫仔女.
我只喵得唔得:smile_o05:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:21 PM 發表 查看引用來源

你有車咩?
有幾大件事:smile_o05:

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:21 PM 發表

你有車咩?
樓主即刻有興趣, 哈哈

引用:
原帖由 曙鳳蝶 於 2009-5-26 10:21 PM 發表 查看引用來源

你有車咩?
see you next time la ~! bye bye ~!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆