上一頁下一頁
發新話題

舊事重提-當年的補習學生

收藏  |  訂閱
92  29.2k

引用:
原帖由 04329234 於 2009-5-25 12:15 AM 發表 查看引用來源
呢件事都成3年前發生架喇!6年前到,我幫一個男仔補習,補左一排佢覺得ok,成績都幾大進步,佢之後就搵埋佢女朋友一齊補!其實仲好,我補2個鐘,但收4個鐘既錢!佢女朋友其實唔靚,不過好好身材,唔肥得黎上圍有34D(一陣話你地知 ...
唔乜嘢好意思啫,佢同你得同一張牀,都預咗你搞佢架啦

引用:
原帖由 04329234 於 2009-5-25 12:38 PM 發表
我明你講咩?我對佢......其實無乜太大感覺,只係覺得佢係一個好性感,好有身材既一個女仔!
所以我都唔敢再約佢出黎見佢,驚自己又亂諗野!
既然你出咁多post 仲話無諗,
你大可以明刀明槍關心下佢, 話晒都識左咁耐

食丫,咁多顧慮!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

gogogogogo...上啦!

可能佢對你有D意思....
又可能佢都幾信得過你....
如果你仲係存心去搞佢
有D似係騙人感情/信任咁喎.....
如果係咁的話...
我覺得不如自己去俾錢止痕好過又乘機搞人囉..... :smile_15:

:smile_47:

出左個post,好似都係俾人話多!
其實我係想,不過我都無再搵返佢!可能係我唔敢啦!

引用:
原帖由 shaquille1 於 2009-5-25 12:34 AM 發表 查看引用來源
唔好咁急,最緊要快:smile_30:
hahaha

引用:
原帖由 04329234 於 2009-5-25 00:15 發表 查看引用來源
呢件事都成3年前發生架喇!6年前到,我幫一個男仔補習,補左一排佢覺得ok,成績都幾大進步,佢之後就搵埋佢女朋友一齊補!其實仲好,我補2個鐘,但收4個鐘既錢!佢女朋友其實唔靚,不過好好身材,唔肥得黎上圍有34D(一陣話你地知 ...
少女廚房, 食左先講

乜要諗的咩,食咗先講

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆