上一頁下一頁
發新話題

成日都想要...我會唔會太淫呢.....

收藏  |  訂閱
140  15.5k

引用:
原帖由 albertip2005 於 2009-5-21 03:26 PM 發表 查看引用來源
有無咁怕羞???唔開燈睇唔真喎:smile_47: :smile_47:
咁咪好囉...睇唔到我個豬樣同肚腩- -!

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-5-21 12:43 發表 查看引用來源
自從前幾日黎住m咁同bf 搞到好激之後,呢幾日mm已經走了,但係個腦就不停咁回帶,一唸起妹妹都濕埋,好辛苦....  夜晚瞓覺時都總會唸起果晚既快感 令到我忍唔住要自慰一番,但自慰始終係自慰,比起佢強而有力的jj ...
d 男人就最鍾意妳呢 d 啦~ 打和~~ :smile_46:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-5-21 16:03 發表 查看引用來源

唔怪得之佢唔比我熄燈,仲迫我用我自己隻手摸自己個胸同埋另一隻手摸自己妹妹粒點,  其實我果刻已經黎緊高潮,所以叫得比平時大聲,佢眼定定咁一路望住我一路抽插我(雙眼仲好似發左光咁),我見到佢咁樣,我feel到自己 ...
嘩.. .咁你男朋友真係錫哂你囉. .. . sweetbabie :smile_47:

我都成日好想要
點算:smile_13:

引用:
原帖由 傻瓜一名... 於 2009-5-21 07:47 PM 發表 查看引用來源
我都成日好想要
點算:smile_13:
:smile_30: <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

點算都算唔清:smile_30:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-5-21 04:03 PM 發表 查看引用來源

唔怪得之佢唔比我熄燈,仲迫我用我自己隻手摸自己個胸同埋另一隻手摸自己妹妹粒點,  其實我果刻已經黎緊高潮,所以叫得比平時大聲,佢眼定定咁一路望住我一路抽插我(雙眼仲好似發左光咁),我見到佢咁樣,我feel到自己 ...
一於做個快樂的小淫娃

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-5-21 04:03 PM 發表 查看引用來源

I LIKE IT:smile_47:

要幫手出聲,真係爆pm 都似 =.=""""

我幫你啦:smile_34:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-5-21 12:43 PM 發表 查看引用來源
令到我忍唔住要自慰一番,但自慰始終係自慰,比起佢強而有力的jj總是不足,真的好想要.......  
肥周幫到妳:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆