上一頁下一頁
發新話題

白雪雪 好寂寞a 有冇30-35歲 man man成熟男陪我a

收藏  |  訂閱
159  2.1k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-20 01:17 AM 發表 查看引用來源

你平時有咩節/活動架:smile_41:
煙酒啱唔啱:smile_41:
我好悶ga,上網無無聊聊可以click到成日

2樣都唔啱,少少二手煙味會咳,飲少少酒我好快會面紅ga

引用:
原帖由 ~白雪雪~ 於 2009-5-20 01:22 AM 發表 查看引用來源

禮貌都好重要ge~~好過d亞叔無la la叫你做亞姐.........
阿姐 都係稱呼 ...但有時個女仔真係唔靚(扒個隻) ... 你叫佢做靚女 好似...有少少玩野成份

引用:
原帖由 ~白雪雪~ 於 2009-5-20 01:24 AM 發表 查看引用來源

我覆得唔係好快,我會努力ga
見你個註冊日期都估到一二啦

引用:
原帖由 man_ysh 於 2009-5-20 01:26 AM 發表 查看引用來源

阿姐 都係稱呼 ...但有時個女仔真係唔靚(扒個隻) ... 你叫佢做靚女 好似...有少少玩野成份
令人開心, 當做善事.... :smile_46:

hihi
nice to meet you
I am michael , single , 33 now

引用:
原帖由 ~白雪雪~ 於 2009-5-20 01:26 AM 發表 查看引用來源

我好悶ga,上網無無聊聊可以click到成日

面紅....好性感喎 :smile_46:

引用:
原帖由 SkinnyBoy 於 2009-5-20 01:28 AM 發表 查看引用來源

令人開心, 當做善事.... :smile_46:
但唔係個個女仔 都係咁諗
種有 有時真係叫唔出口呢

我都想傾下計,可以嗎?

引用:
原帖由 ~白雪雪~ 於 2009-5-20 01:26 AM 發表 查看引用來源

我好悶ga上網無無聊聊可以click到成日

:smile_42: 我都係~~~

唔煙唔酒,好喎,我既target都係依種女仔呀

引用:
原帖由 man_ysh 於 2009-5-20 01:19 AM 發表 查看引用來源

咁好在我地無見面咋 
係你本人?
因為突然有隻大眼望住自己有d嚇親

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆