上一頁下一頁
發新話題

第一次CA東x光豬k出3Q口爆之旅

收藏  |  訂閱
460  13.6k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:59 AM 發表 查看引用來源

係囉, 都叫左佢縮0架啦, 點知佢吾鬼縮, 如果一口都係, 真係有D吾好意思, 始終都係一個妹妹仔
但你好鬼enjoy喎:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 12:55 AM 發表 查看引用來源

果然資深既夜遊家 .... (絕對同意 但都奶左 )
係 呀  Sorry 教皇 果日電話中 唔方便講太多野
下次再同你 玩過 真係 開心 ....:smile_15:
同你地一齊玩好鬼正, 下次預埋我呀

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 12:57 AM 發表 查看引用來源
貢你有時間就take多Dinformation啦,我都想試下:smile_47: :smile_47:
KO話有新場激過東魅,等佢去完問下佢先
我頭先入飯堂睇過呀, KO幾時去呀??

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-5-14 01:00 AM 發表 查看引用來源

我都想 試 下 ......... :smile_04:
下次一齊去試啦:smile_35:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:01 AM 發表 查看引用來源

我頭先入飯堂睇過呀, KO幾時去呀??
以而家嘅進度,估計5月尾啩:smile_38: :smile_38其實吾清楚:smile_30: :smile_30: )

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 12:47 AM 發表 查看引用來源

聽講ca有幾間光豬場都幾好玩, 我都想試下其他
到時等師兄試完再出精彩報告

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 01:00 AM 發表 查看引用來源
但你好鬼enjoy喎:smile_30: :smile_30:
話哂第一次吖嘛, 睇住佢幫我奶乾淨, 個樣好鬼得意:smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 00:59 發表

係囉, 都叫左佢縮0架啦, 點知佢吾鬼縮, 如果一口都係, 真係有D吾好意思, 始終都係一個妹妹仔
人地想試味卦

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-14 01:03 AM 發表 查看引用來源

下次一齊去試啦:smile_35:
不過ca一個月一次,好傷:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-5-14 01:03 AM 發表 查看引用來源
以而家嘅進度,估計5月尾啩:smile_38: :smile_38其實吾清楚:smile_30: :smile_30: )
好, 咁就等KO去完叫佢出返個詳細報告先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆