上一頁下一頁
發新話題

(真人真事)有人問我會唔會比佢包,好驚呀

收藏  |  訂閱
99  6.0k

引用:
原帖由 SonyaB 於 2009-5-10 11:01 AM 發表 查看引用來源
我係某間大學既學生
今年畢業
而家經濟差就係人都知
我都擔心搵唔到野做
咁就同個男仔朋友傾開呢d 問題
佢都知我好擔心

點知佢有一日突然問我想唔想比人包
話有個男人睇上左我
嚇到我傻左

...
你咁好條件...一定有人想包你啦...
你個樣咁索...我之前同你傾過..
知你D家事...但後來都俾你BLOCK左...好可憐...
以我所知既你都應該唔會俾人包啦...你自己決定

唔好啦~
同唔鍾意既人做唔鍾意既野, 好辛苦架~:smile_13:
經濟唔好係一時, 大學生邊會搵唔到食架~:smile_40:

似乎你男友想用你去揾錢多D...
好似放你出去做雞咁...

小心小心你男友

包要做d咩嫁:smile_47:

咁你自己點睇

引用:
原帖由 willlam 於 2009-5-10 01:10 PM 發表 查看引用來源

你咁好條件...一定有人想包你啦...
你個樣咁索...我之前同你傾過..
知你D家事...但後來都俾你BLOCK左...好可憐...
以我所知既你都應該唔會俾人包啦...你自己決定
你緊係講埋d衰野啦,唔係做咩block你呀 ,樓主,我好正經嫁:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-5-10 13:49 發表 查看引用來源
你緊係講埋d衰野啦,唔係做咩block你呀 ,樓主,我好正經嫁:smile_34: :smile_34:
你係好正經嚟衰野咋架

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-5-10 01:49 PM 發表 查看引用來源
唔關我事..係樓主個陣聽人講話唔好再同我傾計先block左我...
我無辜ga...><
但樓主都唔會記得我係邊個..
令女咁多fd...點會記得一個俾佢del左既人姐...
haha

引用:
原帖由 willlam 於 2009-5-10 13:53 發表 查看引用來源

唔關我事..係樓主個陣聽人講話唔好再同我傾計先block左我...
我無辜ga...><
但樓主都唔會記得我係邊個..
令女咁多fd...點會記得一個俾佢del左既人姐...
haha
咁你可以叫返果個人講比樓主聽..叫樓主做你條女咪得囉~~

睇到呢個post, 真係有D驚訝, 真係未聽過包大學生

我都係大學生, 雖然成績唔係好, 但我覺都點都唔會餓死,
價錢好吸引都係咁話, 樓主要三思呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆