上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(58)

收藏  |  訂閱
741  5.5k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 12:41 AM 發表

有大半場睇佢唔到:smile_30::smile_30:
我同佢係到自己玩:smile_44:
不過好聽, 謝安琪唱現場ok
吓? 你地真糸去睇concert既咩?
老實我都糸近期先知道有呢個singer ... 先開始聽佢D歌 :smile_35:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 12:47 AM 發表

吓? 你地真糸去睇concert既咩?
老實我都糸近期先知道有呢個singer ... 先開始聽佢D歌 :smile_35:
我都係聽過佢2張碟, 所以有d歌我都唔識, 不過有字幕跟到:smile_34::smile_34::smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 12:44 AM 發表

:smile_35:....我唔鍾意shopping架....只係唔鍾意係屋企:smile_13:
bebe....你幾時返呀, 好想見下你:smile_38::smile_38:
八月 ... 其實糸因為有位多年朋友有病
八月糸佢好重要一個月
如果佢可以過渡佢就有希望 ...
過唔到就 ... 唉
所以我點都要返HK一趟

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 12:46 AM 發表

我怕羞添
你番黎, 約埋野豬一齊食飯飯丫
人少少, 咁可以傾到計:smile_40:
野豬 ... ENG門鋪D人約左佢好約好多次都唔得喎 ...
我地約佢糸咪咁易丫?

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-9 12:48 AM 發表

我都係聽過佢2張碟, 所以有d歌我都唔識, 不過有字幕跟到:smile_34::smile_34::smile_30:
好明顯你唔糸佢 fans

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 12:43 AM 發表

禾刀糸
所以今晚眼訓死人都要入黎坐一坐咀兩咀 ... solly 糸傾兩咀
兩咀?:smile_41:

引用:
原帖由 諾丁山 於 2009-5-9 12:58 AM 發表

兩咀?:smile_41:
死火 ... :smile_35:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 12:52 AM 發表

野豬 ... ENG門鋪D人約左佢好約好多次都唔得喎 ...
我地約佢糸咪咁易丫?
我見過佢超過.......5次喎
我同佢....其實都幾friend架....唔信你可以直接問佢:smile_44:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 12:54 AM 發表

好明顯你唔糸佢 fans
唔係架, 不過我鍾意佢某d歌咋:smile_30:

引用:
原帖由 wannabe 於 2009-5-9 01:00 AM 發表

死火 ... :smile_35:
拒有向我提過你,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆