上一頁下一頁
發新話題

五月一日有錢佬,五女一男煩到懵

收藏  |  訂閱
95  10.1k

有人成日用 foc ge 角度去睇,有狼咪麻煩囉!!
引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 10:04 PM 發表 查看引用來源狼狗都係為咗揾食, 斷唔會無啦啦咁樣走去搞條女啲客嘅 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 卡卡西 於 2009-5-8 12:44 AM 發表 查看引用來源
我都觉得p小姐最好
你又知 P 小姐係乜水

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-5-7 09:13 PM 發表 查看引用來源
我又唔係咁睇, K 小姐都係為生活啫, 同埋只係咁啱高佬佢喺嗰陣道行未夠之嘛 :smile_44::smile_44:

To : 高佬
其實經過今次之後, 又唔好話怕咗咁樣玩, 咁樣玩有咁樣玩嘅 ...
出黎玩,都係想開心同減壓,用乜嘢方法都冇所為,今次方法冇問題,係時機問題,已後... 除心啦,遇到arm心水先再諗,但個晚真係唔開心囉

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-5-7 09:47 PM 發表 查看引用來源

我收到風foootooo當晚既P小姐其實已經有狼狗架喇!:smile_44: :smile_44:
有狼狗都冇所為,我未必會再搵佢坐枱嘅

下次唔好咁花心啦 plan定好邊個過夜就擺多d時間照顧佢.其他既全部玩2板.飲2杯咪算囉.話下次再搵佢地.不過經一事.長一智:smile_38:

引用:
原帖由 foootooo 於 2009-5-8 01:35 AM 發表 查看引用來源
出黎玩,都係想開心同減壓,用乜嘢方法都冇所為,今次方法冇問題,係時機問題,已後... 除心啦,遇到arm心水先再諗,但個晚真係唔開心囉
隨心啦, 覺得想點玩咪點玩囉

多謝師兄詳細報告!

thats a very long report ar

明白,簡單o的,多情人士常遇問題

女多反而搵唔到食:smile_39: ,好似有D怪,不過經常有,K女兇你件P女可能想包你 ,小心有件CP女友呀:smile_30: !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆