上一頁下一頁
發新話題

徴 男性朋友 呀~~~

收藏  |  訂閱
434  11.5k

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈,都係~~~我有時都會一個人周圍去.............
但有時果下真係諗唔起去邊好,同埋有時一個人,無咩動機行出去~~~
試下漫無目的咁一路行一路留意下身邊d野~~

引用:
原帖由 charalex 於 2009-4-30 11:28 PM 發表 查看引用來源
好過收埋自己~~~我就係太過收埋自己,所以冇咩朋友~~~
朋友我都ok既...........
係男朋友差咁個..........
咪上黎撞下運氣

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:29 PM 發表 查看引用來源

哈哈,都係~~~我有時都會一個人周圍去.............
但有時果下真係諗唔起去邊好,同埋有時一個人,無咩動機行出去~~~
有時星期6都會
不過個個都有伴,自己就一條冷,好SAD咁:smile_39:

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 23:30 發表 查看引用來源

哈哈哈~~~如果有時間,我係會咁做架.........
好爽架
女仕都鐘意咁的

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:31 PM 發表 查看引用來源

朋友我都ok既...........
係男朋友差咁個..........
咪上黎撞下運氣
咁你想要咩類型?

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:24 PM 發表 查看引用來源

係啦,但係屋企hea好似好無聊咁,大好既假期.........
雖然都仲有好多paper work 要做,但放假唔想做公司野
不過假期條街又咁多人,唔多想出:smile_13:

引用:
原帖由 tung666666 於 2009-4-30 11:29 PM 發表 查看引用來源
:smile_41: 樓主要d咩男友:smile_41:  
嘩,好難好具體咁講到..............
身高、外型果d基本野啦..............
最緊要合眼綠............有時傾傾下,你就會無啦啦對某個人有好感架啦

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:31 PM 發表 查看引用來源

有時星期6都會
不過個個都有伴,自己就一條冷,好SAD咁:smile_39:
無需要sad,只不過時辰未到~~緣份係好重要~~

引用:
原帖由 溶化之冬 於 2009-4-30 11:33 PM 發表 查看引用來源

嘩,好難好具體咁講到..............
身高、外型果d基本野啦..............
最緊要合眼綠............有時傾傾下,你就會無啦啦對某個人有好感架啦
都係緣份啦~~~我好信呢樣野~~~

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-30 11:32 PM 發表 查看引用來源

不過假期條街又咁多人,唔多想出:smile_13:
真係,一放呢d大時大節,
周圍都係人......................
好鬼逼.........兼且更覺自己有d孤寂感.........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆