上一頁下一頁
發新話題

0428 沙灣開心報告

收藏  |  訂閱
334  8.3k

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 00:53 發表 查看引用來源

唱仁k梗係ja波抄西先過癮喇啦! 0個晚我無去真係可惜!
知可惜有d人識話人唔識話自己呢  :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 12:55 AM 發表

上一次佢都係咁上下啦!
佢沉左就拉都拉佢吾住0架喇, 算把啦
上一次系醉到條女帶佢走﹐今次系佢帶條女走﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:00 AM 發表 查看引用來源

你就唔岩啦﹗有分別嗎?
哈哈, 其實無分別0架!:smile_30:
沉沙灣女、cp女、ca女都係沉
不過我分得好開, 玩完就算, 如果條女ok嘅話我返到香港都會同佢地sms, 不過就吾會沉囉

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:01 AM 發表 查看引用來源

甘下一次一齊抄呀﹗﹗﹗:smile_47: :smile_47: :smile_47:
當然好啦:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 00:55 發表 查看引用來源

上一次佢都係咁上下啦!
佢沉左就拉都拉佢吾住0架喇, 算把啦
都無話可唔可惜嫁  咁條女自己鐘意,她的過去又有咩所謂呀 :smile_38:

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:02 AM 發表 查看引用來源

知可惜有d人識話人唔識話自己呢  :smile_30:
你地就玩得開心啦!
不過我諗住5月中先出擊:smile_30:

引用:
原帖由 wataru 於 2009-5-1 01:03 AM 發表 查看引用來源

上一次系醉到條女帶佢走﹐今次系佢帶條女走﹗﹗﹗
無分別啦, 最後都係去左酒店:smile_30:

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:03 AM 發表

哈哈, 其實無分別0架!:smile_30:
沉沙灣女、cp女、ca女都係沉
不過我分得好開, 玩完就算, 如果條女ok嘅話我返到香港都會同佢地sms, 不過就吾會沉囉
因為你未遇到乍﹗﹗﹗

引用:
原帖由 JackySam 於 2009-5-1 01:04 AM 發表 查看引用來源

都無話可唔可惜嫁  咁條女自己鐘意,她的過去又有咩所謂呀 :smile_38:
係嘅係嘅, 不過如果佢係專登去搵條女嘅話, 其實吾駛比250比藍毛跟佢團吖

引用:
原帖由 小強@Ibanez 於 2009-5-1 01:05 AM 發表

你地就玩得開心啦!
不過我諗住5月中先出擊:smile_30:
我又需要北上啦﹗月中唔知道落番黎未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆