上一頁下一頁
發新話題

原來男友同我拍拖10個月..只系為左做愛...

收藏  |  訂閱
112  9.0k

十個月唔算短,有d撚樣玩一兩個月已經厭。老實講,個個男人都希望自己老婆係結婚前拍拖次數越少越好。

我吾係啊!!!!!!!!!!!:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 水大人 於 2009-4-27 05:19 PM 發表 查看引用來源

佢地咁都蝦你???

仲有你??? 乜咁心急啊 :smile_47: :smile_47:
經歷過姐...
果句野係我好中意ge 一本書ge 作者寫ga...
:smile_47::smile_47:餓啊嘛

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:05 PM 發表

咁我未遇到姐系我冇喇!
系我眼中全部男仔都系為左做愛先同人拍拖!!!

個陣佢仲話自己心臟有問題...懶偉大要同我分手......
原來系個笑話...

我知道~多謝你
....為左做愛先同人拍拖...呢個世界唔係你諗咁ga

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-4-27 05:17 PM 發表 查看引用來源

um...
我會覺得有d奇怪

拿, 如果佢係覺得想同你做愛既
點解會無端端同你講分手
分手完又無端端咁同你講

點解唔繼續同你做, 唔分手?

會唔會佢真係個心有事
驚你傷心, 特登搵呢d事黎激你 =w=
即係電 ...
我5知....我只系知佢同我一齊只系為左做愛..
佢之前心臟有問題同講分手...我冇接受...仲一直SD 左好多SMS比佢..
挽留佢...仲等左佢個幾月..
有次我問佢點解要分手..佢只系講左為左性需要...
可能佢覺得我煩..好痴情喇....

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-4-27 05:21 PM 發表 查看引用來源

....為左做愛先同人拍拖...呢個世界唔係你諗咁ga
我未遇到呢D好男人...E+有幾多個..真系會拎個心出黎丫..
引用:
原帖由 topkiller 於 2009-4-27 05:20 PM 發表 查看引用來源
十個月唔算短,有d撚樣玩一兩個月已經厭。老實講,個個男人都希望自己老婆係結婚前拍拖次數越少越好。
10個月..可能系我一直拖住5放手先咁耐喇^^"

無左咪算囉~:smile_35:
對住呢D人傷心一秒鐘都係嘥氣

引用:
原帖由 SIu_tszBB-3- 於 2009-4-27 05:21 PM 發表

我5知....我只系知佢同我一齊只系為左做愛..
佢之前心臟有問題同講分手...我冇接受...仲一直SD 左好多SMS比佢..
挽留佢...仲等左佢個幾月..
有次我問佢點解要分手..佢只系講左為左性需要...
可能佢覺得我煩..好 ...
問題就係呢度
如果佢係為左解決性需要
咁做乜同你分手?  

分手之後再問你做唔做, 又玩phonesex??
我反而覺得佢似特登激走你多d

引用:
原帖由 tinlong22 於 2009-4-27 05:26 PM 發表 查看引用來源

問題就係呢度
如果佢係為左解決性需要
咁做乜同你分手?  

分手之後再問你做唔做, 又玩phonesex??
我已經冇左諗呢D..
算喇...由頭到尾我都5知發生咩事...佢話要分手就分手..
佢話心臟有事就有事...佢話性需要就性需要..

好同情你,帶眼識人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆