上一頁下一頁
發新話題

㊣徵20-30 歲美女,網上情人多名▆▆

收藏  |  訂閱
186  1.9k

如果你是个多情、花心、单身、开放、寂寞的男人/女人,你不用另外花时间和精力用其它渠道去寻找同类女人/男人了,因为有一城激情交友论坛,有不少本市和你一样多情、开放的女人/男人也在这里注册了,联系她/他后,少兜些圈子,沟通一下,相约见面.可以与一个人或多个人一夜激情,同时有一个或多个情人,加入地址(网址经过加密,无毒无马)http://www.951q1.cn/index.php?17102-1.html

不肖子又係唔係到呀....:smile_41: :smile_38:

系樹呀  at姐

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-17 04:11 PM 發表 查看引用來源
系樹呀  at姐
去左邊呀....:smile_41:

引用:
原帖由 yo18yp 於 2009-4-17 05:00 PM 發表 查看引用來源

去左邊呀....:smile_41:
我都搵得你耐喇   死女包丫 你去左邊呀  我搵晒全香討都唔見你   我去左吹水區 吹氣聊天室 吹緊水:smile_30:

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-17 05:58 PM 發表 查看引用來源
我都搵得你耐喇   死女包丫 你去左邊呀  我搵晒全香討都唔見你   我去左吹水區 吹氣聊天室 吹緊水:smile_30:
我消失左一排ja ma....

令女黎wo.....:smile_40:

引用:
原帖由 yo18yp 於 2009-4-17 06:01 PM 發表 查看引用來源

我消失左一排ja ma....

令女黎wo.....:smile_40:
吹氣系仔黎

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-17 06:04 PM 發表 查看引用來源
吹氣系仔黎
:smile_14:...唔係女咩....:smile_41:

引用:
原帖由 yo18yp 於 2009-4-17 06:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:...唔係女咩....:smile_41:
系仔黎   若果系女  會唔會post咁多咁性感既相呀  傻:smile_30:

引用:
原帖由 不肖仔 於 2009-4-17 06:08 PM 發表 查看引用來源
系仔黎   若果系女  會唔會post咁多咁性感既相呀  傻:smile_30:
但唔係佢自己黎ga咩....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆