上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.....PART 6 ....去大倉有回佣收?

收藏  |  訂閱
582  15.8k

copy d團一d 都唔好玩... 想試下飲醉都咁q難...

強烈要求團長 下次幫我搶d 猜得既女返來 反正你都食哂死貓 幫我食多隻

引用:
原帖由 cacoke 於 2009-4-15 12:58 AM 發表 查看引用來源

幾時得閒落C飲吓嘢呀??

好掛住你啲 Post...
下個禮拜五或者可以去下CP,confirm就pm你

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:00 AM 發表 查看引用來源
copy d團一d 都唔好玩... 想試下飲醉都咁q難...

強烈要求團長 下次幫我搶d 猜得既女返來 反正你都食哂死貓 幫我食多隻
早知我星期一晚搵星期日晚搞o左條萬華長城出o黎o個條女玩啦, 咁可能lady兄你會玩得開心o的, 但係有人唔比咋嘛, 哈哈!:smile_35:

引用:
原帖由 850203 於 2009-4-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

早知我星期一晚搵星期日晚搞o左條萬華長城出o黎o個條女玩啦, 咁可能lady兄你會玩得開心o的, 但係有人唔比咋嘛, 哈哈!:smile_35:
星期一晚我走左lu 下次law 機會大把

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:00 AM 發表 查看引用來源

我驚你變死豬喎:smile_30:

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

第d人我唔敢包...你嘿大把機會....

引用:
原帖由 Fairlady'z 於 2009-4-15 01:19 AM 發表 查看引用來源

打錯, 將所有日子推前o左一日, 應該係星期日晚搵星期六晚猜o左條人肉萬里長城出o黎o個條女

引用:
原帖由 冥界雙子座 於 2009-4-15 01:23 AM 發表 查看引用來源

第d人我唔敢包...你嘿大把機會....
我就唔上去....車

大不了上沙咀 搵2奶飲酒

引用:
原帖由 850203 於 2009-4-15 01:05 AM 發表 查看引用來源

早知我星期一晚搵星期晚搞o左條萬華長城出o黎o個條女玩啦, 咁可能lady兄你會玩得開心o的, 但係有人唔比咋嘛, 哈哈!:smile_35:
同意同意(唔係星期六咩?)

引用:
原帖由 真巴司 於 2009-4-15 01:23 AM 發表 查看引用來源

我驚你變死豬喎:smile_30:
到時 你咪知law 最緊要搵到對手 唔好俾copy寸我地飲剩酒...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆