上一頁下一頁
發新話題

舊事回憶~第一次帶炮兵團

收藏  |  訂閱
222  19.7k

好呀好呀...不過家陣無人去LU
引用:
原帖由 yeung100 於 2009-4-3 10:03 AM 發表 查看引用來源
sam哥..我地開間旅行社..專搞呢d團:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-3 12:49 AM 發表 查看引用來源
今晚女朋友出左門公幹,自己又無乜興趣出去蒲…無無聊聊,不如同大家分享一下以前既性史第一次叫雞既回憶,雖然依家既我已經從良,但係今日諗返起又幾過癮,但係又幾荒唐…:smile_35:

我以前係做帶團既,即係領隊 ...
sam 哥.......撐撐撐......不過會唔會有人睇左眼火爆..:smile_30:

是日繼續無皇管:')
引用:
原帖由 ice-cream-cream 於 2009-4-3 10:03 AM 發表 查看引用來源
果然係無枉管日喎~~哥哥
阿妹一定支持你架~~~:smile_40: :smile_40:

鬼叫無得咸濕你咩琴晚:smile_47:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-4-3 11:05 AM 發表 查看引用來源
見到sam哥出post~~~~一定要捧場:smile_40: :smile_40:
大姐唔係度~~你又諗咸濕野:smile_30: :smile_30:

飛仔
引用:
原帖由 hotfeel 於 2009-4-3 11:24 AM 發表 查看引用來源
sam哥,,,我又來頂下你個Post

Sam哥 :smile_46::smile_46: 乜咁多嘢玩呀

家陣就算有人搞,都無人去架啦
引用:
原帖由 stevencheung 於 2009-4-3 11:30 AM 發表 查看引用來源
sam兄下次我都想去:smile_47:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-4-3 01:24 PM 發表 查看引用來源
飛仔
嘻嘻...澳門就試過:smile_47:

但泰國同老婆去無得:smile_19:

勁呀。返工返到可以咁多野玩,一路睇一路係到諗,我又得去就好好啦。
加油呀。等你下一個post呀。^.^"

YEAH
引用:
原帖由 wcday 於 2009-4-3 11:33 AM 發表 查看引用來源
Sam 哥

真係財色兼收 ~~~~ :smile_40: :smile_40: :smile_40:

多謝分享

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆