上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~歡迎大家入黎做個fd丫~you are welcome ^^[PART 9]

收藏  |  訂閱
258  6.8k

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-2 12:16 AM 發表 查看引用來源
唔怕 有個殼頂得一陣:smile_30: :smile_30:  
頂唔住就會變"焗蝸牛" :smile_30:

坐下先~~~.....HI~~:smile_15:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-2 12:12 AM 發表 查看引用來源

連你都玩我~:smile_24:
天使妹妹乖,我講下笑,sorry:smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-4-2 12:25 AM 發表 查看引用來源
坐下先~~~.....HI~~:smile_15:
hi~ 歡迎66 姐姐入0黎坐呀~:smile_40:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-4-2 12:25 AM 發表 查看引用來源

天使妹妹乖,我講下笑,sorry:smile_35:
嗯~ 小天使妹妹就原諒你一次咁多啦~:smile_30:

I no need 問小天使的電話號碼

Wild Pig Big Brother Support Support 小天使

咁比妳食埋落肚:smile_30:
引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-2 12:23 AM 發表 查看引用來源

頂唔住就會變"焗蝸牛" :smile_30:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2009-4-2 12:29 AM 發表 查看引用來源
I no need 問小天使的電話號碼

Wild Pig Big Brother Support Support 小天使
...........:smile_44:

多謝野豬大哥捧場啊~:smile_40: 愚人節被人整估快樂嘛~

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-4-2 12:27 AM 發表 查看引用來源

hi~ 歡迎66 姐姐入0黎坐呀~:smile_40:
新 舖 WOR.....咁 早 返 係 為 左 開 舖~~~~

引用:
原帖由 080709 於 2009-4-2 12:31 AM 發表 查看引用來源
咁比妳食埋落肚:smile_30:  
..........:smile_19: 小天使唔食蝸牛0架~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆