上一頁下一頁
發新話題

回忆10年前红C

收藏  |  訂閱
81  4.3k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-19 07:09 PM 發表 查看引用來源

十年人事幾番新,十年前我o係CA玩多,以前就少去CP,重記得凱悅花園,蓮花山莊,蓮城酒店等等,真係好野唔駛選......

十年前,其實度度都比E家好,重記得以前在返深圳既中巴,在長安酒店內空地開出,幕幕令人感動既場面 ...
十多年前的花兄,風流倜倘,俊朗不凡,到處留情,揮金如土,人稱”少年遊俠”!!:smile_34: :smile_38:

今時今日的花伯,兩鬢斑白,有心無力,風餐露宿3餐不繼,淪為”拾荒老人”!!:smile_42: :smile_39:

真懷念紅C弍樓個沙圈...嘩...經ching提一提原來上大陸滾唔經唔覺已弍拾幾年喇:smile_39:

引用:
原帖由 alanswliu 於 2009-3-19 09:16 發表 查看引用來源
仲記得10年前紅c是东莞無人不識的大場,以前我地星期六到埸.要早4-5日前預訂K房,仲要有熟人訂才有,邊有依家咁好WALK IN ANYTIME丫,仲有为了這晚淫K約會還要悉心打扮自己,10年前行2.5.8依家一樣,,你෼ ...
阿 Sam 同飘雪姐仲响度...

當年真係...坐响對面昇平/常平廣場西餐食飯望住啲姐姐返工...

果陣幾位駐場歌手好好玩...班 dancer 仲有幾件好正...

沙圈...鬥獸場係十點半後必蒲景點...

哈...十年人事幾番身...依家CP 幾多媽咪經理阿總都係响度出來...

蒲開CP 有咁上下年資都多多少少响上二樓吧枱條樓梯留低唔少腳毛...

引用:
原帖由 不机 於 2009-3-19 15:59 發表 查看引用來源
可惜十年前紅c女女和現在一樣臭寸 雞啼就走 十年前横瀝和橋头比cp旺 真懷念横瀝火車站髮廊街和橋头那條髮廊街
1/ 橫瀝珍寶街好似係93-96年最風光喎

2/ 咁多年上紅C 都咁慘...師兄真係...:smile_39:

引用:
原帖由 前無退路 於 2009-3-19 18:36 發表 查看引用來源
記得以前棾仔剛開張時..... 紅C好似如臨大敵 .....   D領班(哈...好文藝...不過嗰陣真係有幾個媽咪同部長咁叫自己.... 吾知邊個教埋佢啲咁既廣東話)無限熱情咁打俾你.... 係咪呢日黎... 係咪聽日黎 ...
咁梵仔阿總係紅C人嘛...

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2009-3-19 07:09 PM 發表 查看引用來源

十年人事幾番新,十年前我o係CA玩多,以前就少去CP,重記得凱悅花園,蓮花山莊,蓮城酒店等等,真係好野唔駛選......

十年前,其實度度都比E家好,重記得以前在返深圳既中巴,在長安酒店內空地開出,幕幕令人感動既場面 ...
有無眼淚咁堅呀
:smile_27::smile_27::smile_27:

紅c,太多往事了。55555555555555:smile_40: :smile_40: :smile_40:

十年既我仲未出黎玩:smile_13:
十年後既我已經玩緊

引用:
原帖由 Pratas 於 2009-3-19 06:36 PM 發表 查看引用來源

無法
日理億萬機:smile_27: :smile_27:
快D出現,小弟請你飲茶

引用:
原帖由 一卡兩號 於 2009-3-20 10:07 AM 發表 查看引用來源

知你忙喇:smile_22: :smile_22:

得閒去我地新屋度註冊。

我PM新屋地址俾你。
我敢講佢吾會去的:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆