上一頁下一頁
發新話題

我想你快d射.. 射落我個咀度..

收藏  |  訂閱
131  13.4k

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 03:09 PM 發表 查看引用來源

haahaa 你個野ar
咁又係ge~ 男人個個都咸濕ga la
我最鐘意4哥既一句.......(可以風流....唔可以下流)

吹下水就無所謂.....做人千奇唔好衰格...:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:10 PM 發表 查看引用來源

咩呀............:smile_38: :smile_38:

無左jj ......我仲有十隻手指............了了了了了:smile_34:
:smile_13:我中意JJ 多D!!!

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:13 PM 發表

我最鐘意4哥既一句.......(可以風流....唔可以下流)

吹下水就無所謂.....做人千奇唔好衰格...:smile_34: :smile_34:
無錯!! 最憎男人衰格..
男人個口花花,氹得女仔開心係好男人

so good... 引死人啦....t_t

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 03:17 PM 發表 查看引用來源

咁咪大把好男人

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-18 03:16 PM 發表 查看引用來源
:smile_13:我中意JJ 多D!!!
我果條唔比得妳玩架..........:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:19 PM 發表 查看引用來源

我果條唔比得妳玩架..........:smile_30: :smile_30:
我都沒話過要玩你果條'

引用:
原帖由 Miranda.Kerr 於 2009-3-18 03:17 PM 發表 查看引用來源

好男人.....口花花......妳唔係話我呀....:smile_34: :smile_30:

我係口花花......不過一定唔係好男人.....係好難忍就真.....又想搞野添:smile_47:

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-18 03:20 PM 發表 查看引用來源
我都沒話過要玩你果條'
妳話我果條好鬼幼............:smile_24: :smile_24:

妳又邊會玩喎....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-3-18 03:22 PM 發表 查看引用來源

妳話我果條好鬼幼............:smile_24: :smile_24:

妳又邊會玩喎....
d 人會問我點知..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆