上一頁下一頁
發新話題

純發洩: 女友成日唔肯同我做....我終於做錯事了...

收藏  |  訂閱
495  49.2k

引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:08 PM 發表 查看引用來源

不過我有個男仔fd有3個女朋友...又搵SP...
我覺得佢好勁lor
感覺到佢好忙...:smile_19:

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 06:09 PM 發表 查看引用來源

你唔係個d要求有d以上但重110以下個d呀?
真係有d傻佬咁要求ga~
我想講如果有d cup不過重110既
個胸應該係假...:smile_19:
:smile_45::smile_45:埋就係...
假波都會墮啦...
又要人瘦又要有波
引用:
原帖由 milkoilbread 於 2009-3-13 06:08 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194914870&ptid=9260631][/url]

不過我有個男仔fd有3個女朋友...又搵SP...
我覺得佢好勁lor
:smile_13::smile_27:佢下邊係鐵棒黎ga

要我一個月扑得一次...我死都似...:smile_35:

引用:
原帖由 大拮大利 於 2009-3-13 06:11 PM 發表 查看引用來源
要我一個月扑得一次...我死都似...:smile_35:
:smile_30::smile_30:真係大吉大利
引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 06:09 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=194914975&ptid=9260631][/url]

講得好呀~~
:smile_13::smile_13:但我吾貪得個桔

我從未試過搵sp, 覺得無人會show我, 只覺得我變態
我女友都無, 仲要求到甘多咩, 我講就話想搵.......但係未試過咯

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-13 06:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_45::smile_45:埋就係...
假波都會墮啦...
又要人瘦又要有波
:smile_13::smile_27:佢下邊係鐵棒黎ga
我咪話佢要求高
之後有傻人話有wo
我心諗,有既就唔洗搵左貢耐都仲搵緊啦~

根本係你地兩個都有問題,第一嘅就係十一年咁長都仲未結婚,第二就係三年之前你地嘅性生活又點呢?你地幾時開始有性接觸呢,第三就係响做愛過程上有冇啲唔好效果呢?令到你女友呢方面咁冷淡呀。至於話去偷食咗我都覺得你冇乜唔啱吖,好同情你添。

你女人肯唔肯, 你都會做錯事架啦.....~!!

引用:
原帖由 w33ilson 於 2009-3-13 06:12 PM 發表 查看引用來源
我從未試過搵sp, 覺得無人會show我, 只覺得我變態
我女友都無, 仲要求到甘多咩, 我講就話想搵.......但係未試過咯
不過搵sp都係一個學問
因要一個知道rule既sp真係好難~

引用:
原帖由 甜蜜情人 於 2009-3-13 06:10 PM 發表 查看引用來源

感覺到佢好忙...:smile_19:
係好Q忙.
佢心多到連我都想攪...
俾我丙咗佢一鑊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆